Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ήταν κάτι που σκεφτόμουν καιρό...» - Το είπε δημόσια η Σία Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Τα λόγια της παρουσιάστριας για την αλλαγή που έκανε

18 Ιανουαρίου 2022 12:15
«Ήταν κάτι που σκεφτόμουν καιρό...» - Το είπε δημόσια η Σία Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη δε μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή και, όποτε το κάνει, έχει κάτι ενδιαφέρον να πει, με την ίδια να αναφέρεται στην φύση της σχέσης με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η δημοσιογράφος και επιτυχημένη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, είχε μιλήσει για όλους και για όλα και δε δίστασε ωστόσο να αποκαλύψει πως όταν έκανε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, είχε στείλει φωτογραφίες στον σύζυγό της, με την ίδια να έχει κάνει λόγο και για μια μεγάλη απόφαση στο παρελθόν.

Η μεγάλη αλλαγή της Κοσιώνη και η ερώτηση στον Μπακογιάννη

«Η αλήθεια είναι ότι λίγο το φοβόμουν λόγω της δουλειάς μου όχι για κάποιο άλλο λόγο, από την άλλη δεν το φοβόμουν γιατί το ειχα κανει και παλιότερα. Πριν το κάνω το σκεφτόμουν, μπορεί και δύο χρόνια. Δεν ήταν ξέσπασμα.

Ήταν κάτι που σκεφτόμουν καιρό. Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου. Να τα κάνω έτσι; Και μου είπε: Προχώρα! Σημασία έχει να νιώθω εγώ καλα. Ασχολούμαι με την εμφάνισή μου, λιγότερο από ότι θα έπρεπε. Ξέρω ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Στην προσωπική μου ζωή πολύ λιγότερο. Προτιμώ να είμαι με ένα τζιν, με φόρμα», είπε μεταξύ άλλων η Σία Κοσιώνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share