Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το... κρυφό «καρφί» του Σωτήρη Καλυβάτση στον Αντώνη Κανάκη: Έδειξε με τρόπο ποια είναι η σχέση τους

Τα συγκινητικά του λόγια για τον θάνατο του Αντώνη Παραρά και οι "βολές" προς μεγάλο κανάλι

18 Ιανουαρίου 2022 11:23
Το... κρυφό «καρφί» του Σωτήρη Καλυβάτση στον Αντώνη Κανάκη: Έδειξε με τρόπο ποια είναι η σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με περίσσια συγκίνηση, όπως ήταν λογικό, για τον θάνατο του καλού του φίλου και συνεργάτη, Αντώνη Παραρά, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον "LOVE 97.5" το βράδυ της Δευτέρας (17/1).

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Κανάκης: Αυτός ήταν ο πατέρας του - Του είχε μεγάλη αδυναμία (photos)

Ο παραγωγός της εκπομπής, Βασίλης Ιωάννου, έκανε ειδική αναφορά στον αδικοχαμένο παρουσιαστή του "Κομφούζιο" (απεβίωσε από λευχαιμία το 1997 σε ηλικία 29 μόλις ετών), κατά τη διάρκεια ερώτησής του για την καριέρα του Καλυβάτση σε νεαρή ηλικία, με τον συνεντευξιαζόμενο να δηλώνει με νόημα πως "για την δημοσιότητα γενικώς και τον χώρο της τηλεόρασης, κάτι έσπασε μέσα μου από το περιστατικό με τον θάνατο του Αντώνη (σ.σ. Παραρά) και έπειτα.

καλυβατσησ-παραρασ

Τότε το κανάλι στο οποίο παιζόταν το Κομφούζιο μας κάλεσε σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της βαριάς αρρώστιας και μας είπε πως δε μπορεί να συνεχιστεί η εκπομπή, κάτι που μας πείραξε πολύ. Στη συνέχεια μάλιστα συνεργείο του σταθμού ήρθε να καλύψει την κηδεία και εννοείται πως έφαγε... πόδι αμέσως."

Χαρακτηριστικό πάντως είναι πως ο Καλυβάτσης, καθ' όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνέντευξης, δεν έκανε πουθενά αναφορά στο όνομα του Αντώνη Κανάκη, παρότι σε κάποια σημεία μίλησε και για τους Α.Μ.Α.Ν.
Ενδεικτικό ίσως του "πάγου" που υπάρχει στη σχέση των δυο πάλαι ποτέ συμπαρουσιαστών και φίλων...

καλυβατσησ-παραρασ

Ράδιο Αρβύλα: Η απόφαση- έκπληξη του Αντώνη Κανάκη για τον Σωτήρη Καλυβάτση

Για πάρα πολλά χρόνια ο παρουσιαστής και παραγωγός Αντώνης Κανάκης δεν είχε αναφερθεί στο όνομα του Σωτήρη Καλυβάτση, τόσο στις εκπομπές του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, όσο και στις συνεντεύξεις του.

Ο πρώην συνεργάτης του στο ΑΜΑΝ δεν αναφερόταν ποτέ μετά το επαγγελματικό διαζύγιο των δύο πλευρών που έφερε ο Σωτήρη Καλυβάτση στην Αθήνα και τον Αντώνη Κανάκη να παραμένει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίζει τηλεοπτικά με το «Ράδιο Αρβύλα».

Στην πρεμιέρα όμως του νέου «Βινυλίου» έγινε μετά από πολύ καιρό αναφορά στον Σωτήρη Καλυβάτση αλλά και στα χρόνια που μαζί γύριζαν τον ΑΜΑΝ και αργότερα το ΑΜΑΝ τα Καθάρματα.

καλυβατσησ-παραρασ

«Ήταν ένα πρόγραμμα το οποίο είχε απαιτητικά γυρίσματα. Κάθε εβδομάδα μπαίναμε στα σπίτια των τηλεθεατών για γυρίσματα. Μπορεί να έχουμε μπει και στο 60% των σπιτιών αυτής της χώρας και ειδικά στην Θεσσαλονίκη. Μας άνοιγαν με χαρά την πόρτα τους για να κάνουν μέσα στα σπίτια τους οι ΑΜΑΝ γυρίσματα. Κάναμε ότι μπορούσαμε τότε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης ενώ τα βίντεο από την αγαπημένη εκπομπή του ΑΝΤ1 έρεαν άφθονα.

Τα social media σχολίασαν τις αναφορές αλλά και το ξαφνικό ενδιαφέρον της ομάδας του Βινυλίου να θυμηθούν το ΑΜΑΝ ύστερα από τα τελευταία γεγονότα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τα οποία έπληξαν την εικόνα όλων των συνεργατών του στο Ράδιο Αρβύλα.

Δεν έλειψαν και αυτοί που είτε εικάζοντας είτε ελπίζοντας αναφέρθηκαν σε μία πιθανή μία συνεργασία μεταξύ των δύο πρώην φίλων, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share