Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Αυτός είναι ο... σωσίας του Γιώργου Παπαδάκη

Αδιανόητη ομοιότητα!

18 Ιανουαρίου 2022 09:23
Απίστευτο: Αυτός είναι ο... σωσίας του Γιώργου Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθένας μας έχει σε αυτό τον κόσμο τον «σωσία» του και ο Γιώργος Παπαδάκης δε θα μπορούσε να μην έχει το δικό του, παρουσιάζοντάς τον στην εκπομπή του.

Τηλεθέατρια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, εντόπισε την ομοιότητα του Γιώργου Παπαδάκη με τον λοχαγό Κοσμά Δουβιώτη. Μάλιστα, έστειλε τη φωτογραφία στην εκπομπή προκειμένου να δει και ο ίδιος Γιώργος Παπαδάκης με τα μάτια του, την απίστευτη ομοιότητά τους και τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Η απίστευτη ομοιότητα με πρώην πρόεδρο της Βουλής

«Κύριε Παπαδάκη μοιάζετε εκπληκτικά με τον κύριο της φωτογραφίας», του είπε η τηλεθεάτρια. Όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, το έψαξε και ο Κοσμάς Δουβιώτης εξελέγη βουλευτής Σποράδων το 1899 και διετέλεσε προσωρινός πρόεδρος της Βουλής. Ο Δουβιώτης πέθανε σε ηλικία 96 ετών το 1922.

Γιώργος Παπαδάκης σωσίας

«Η γυναίκα μου μόλις είδε τη φωτογραφία νόμιζε ότι μου είχαν κάνει κολάζ», είπε ο δημοσιογράφος, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί εκτός ΑΝΤ1. «Έτσι θα είμαι όταν φτάσω σε αυτή την ηλικία. Πάντως η ομοιότητα είναι εκπληκτική. Από εδώ και πέρα θα με λέτε λοχαγέ», σημείωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share