Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στην φόρα το μεγάλο μυστικό στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη: Σούσουρο με το ζευγάρι

Τι συμβαίνει με την εξαφάνισή τους;

18 Ιανουαρίου 2022 07:41
Στην φόρα το μεγάλο μυστικό στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη: Σούσουρο με το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί εσχάτως, δημιουργώντας ανησυχία μέχρι και για την πορεία του γάμου τους.

Οι δυο τους, βέβαια, ζουν μαζί ευτυχισμένοι εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο το μυστικό πίσω από το γάμο τους είναι αυτό που τους κρατάει τόσο αγαπημένους.

Η Κάτια Ζυγούλη, μιλώντας για τον γάμο της με τον Σάκη, αποκάλυψε πώς ο έρωτάς τους παραμένει «ζωντανός».

Συγκεκριμένα, το μοντέλο σχολίασε πως ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους πιέζουν και τους δύο, έχουν κανονίσει να περνούν έστω μία ώρα κάθε βδομάδα μαζί χωρίς τα παιδιά τους. Έτσι το όμορφο ζευγάρι κρατάει αναμμένη τη φλόγα.

Τι συμβαίνει κι έχουν εξαφανιστεί;

Δεν μπήκε πολύ καλά για όλους το νέο έτος! Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να τραγούδησε στο λόφο του Λυκαβηττού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και να πήρε κάποια χιλιάρικα για λίγα λεπτά, ωστόσο τις επόμενες μέρες του παρουσιάστηκαν κάποια θέματα.

Ο τραγουδιστής, λίγο μετά, μαζί με τη σύζυγό του πέρασαν την είσοδο γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου στο Μαρούσι.

Το γεγονός ότι τόσο ο Σάκης Ρουβάς, όσο και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, δημιουργεί ανησυχία. Το ζευγάρι έχει πολλές μέρες να κάνει κάποια ανάρτηση. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έχει να δημοσιεύσει από τις 28 Δεκεμβρίου, ενώ το διάσημο μοντέλο από τις 21 Δεκεμβρίου.

Η «εξαφάνισή» τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συνδυασμό με το είσοδο στο νοσοκομείο, δημιουργεί αγωνία και ο κόσμος ανησυχεί αν είναι όλα καλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share