Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος με την Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη από το παρελθόν της που προκάλεσε σούσουρο (Video)

Χαμός με την παρουσιάστρια

17 Ιανουαρίου 2022 14:40
Σάλος με την Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη από το παρελθόν της που προκάλεσε σούσουρο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη για το επάγγελμα που έλεγε ως παιδί ότι θέλει να ακολουθήσει έκανε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν ήταν πολύ μικρή έλεγε ότι θέλει να γίνει δασκάλα ενώ μεγαλώνοντας άρχισε να φτιάχνει περιοδικά τα οποία πούλαγε κιόλας. Παράλληλα, στο φως ήρθε το τρυφερό φιλί της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη στο πλατό του «Πρωινού Καφέ»!

«Εγώ δασκάλα έλεγε ως παιδί ότι θέλω να γίνω. Δε ξέρω γιατί. Μου άρεσε η επαφή με τα παιδάκια. Έτσι το σκεφτόμουν. Μικρή όμως και μάζευα και τα παιδάκια της γειτονιάς μου. Μιλάω για πολύ μικρή. Το επόμενο που έκανα ήταν που έφτιαχνα περιοδικά δικά μου. Τύπου επτά σελίδες το καθένα, διαφορετικά μεταξύ τους. Τα πούλαγα κιόλας. Δεν ήξερα ότι αυτό λέγεται δημοσιογράφος, εκδότης, οτιδήποτε. Μου έκανε απλά κέφι» είπε η παρουσιάστρια.

Η ερωτική αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο: «Γύρω στις 10 φορές πρέπει να...»

Σε μία ερωτική αποκάλυψη προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο στη σημερινή (12/1) εκπομπή. Παράλληλα, διαβάστε εδώ γιατί εξαφανίστηκε τελικά από προσώπου γης 12 μέρες η Ελένη Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12/1, στη συνέντευξη της Ελένης Δήμου στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η παρουσιάστρια έμεινε σε ένα συγκεκριμένο σημείο από την εξομολόγηση της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο ότι η Ελένη Δήμου αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της είναι πολλά χρόνια μαζί και ανά πάσα στιγμή μπορεί να τη ρωτάει αν τον αγαπάει.

«Χαίρομαι να τα ακούω αυτά τα πράγματα, από ζευγάρια που είναι τόσα χρόνια μαζί και συνεχίζουν αυτό το πολύ ωραίο παιχνίδι του “μ’ αγαπάς;” και “σ’ αγαπώ”» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η ερωτική αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο

Και λίγο αργότερα συμπλήρωσε σε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση: «Εγώ μέσα στη μέσα, γύρω στις 10 φορές πρέπει να λέω “Μάκη, μ’ αγαπάς;” και να λέω κιόλας όταν γελάνε τα παιδιά μου “εμένα μου αρέσει να το ακούω” Πιστεύω και σε αυτά θα αρέσει γιατί είναι όπως μεγαλώσεις, ό,τι ακούς!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share