Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μπέζος: "Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Είμαι λίγο σνομπ το παραδέχομαι"

Με ποιους τα έβαλε πάλι;

17 Ιανουαρίου 2022 13:54
Γιάννης Μπέζος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “Προσωπικά” τη νύχτα της Παρασκευής.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για όλους και για όλα στην Έλενα Κατρίτση και μεταξύ άλλων σχολίασαν με καυστικό τρόπο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

«Ελάχιστα έχω ασχοληθεί με το τι θα πει ο κόσμος. Μια ταμπέλα που μου είχαν βάλει πριν από χρόνια ήταν η γυναίκα του Μπέζου. Αυτό στην αρχή με στεναχωρούσε, με πίκρανε. Σταμάτησε όμως να με αφορά. Δεν θέλω να ζω βασιζόμενη στο τι θέλουν οι άλλοι. Είναι μεγάλος καταναγκασμός. Είναι δυστυχία. Τώρα πλέον και λόγω του διαδικτύου είμαστε όλοι έτοιμοι να κρίνουμε. Είμαι ενεργή στο facebook. Μου αρέσει να βλέπω τι γίνεται στον χώρο, στον κόσμο και όταν κρίνω ότι πρέπει να πω κάτι που αφορά κοινωνικά θέματα, θα το πω…», είπε η Ναταλία Τσαλίκη.

Γιάννης Μπέζος: 'Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Είμαι λίγο σνομπ το παραδέχομαι'

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έχω κάνει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πλέον έχω κινητό με touch screen. Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις με την τεχνολογία. Είμαι λίγο σνομπ εγώ, το ομολογώ. Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Υποφέρω. Προτιμώ να τους αφήσω στην ηλιθιότητά τους, να μεγαλώσουν και να εξαφανιστούν. Θέλω συνομιλητές σοβαρούς, ανθρώπους με μυαλό, με σκέψη και με εσωτερική ανησυχία και συγκρότηση. Τους ανθρώπους που είναι μόνο λόγια, συνήθως κάτι τεμπέληδες, ψευτοσοσιαλιστές, τους σιχαίνομαι. Δεν θέλω ούτε να τους ξέρω, ούτε να τους βλέπω και φυσικά ούτε να συνομιλώ. Και δεν θα τους κάνω τη χάρη ποτέ. Μας αρέσουν τα λόγια τα πολλά, αλλά δεν μένουν».

Γιάννης Μπέζος: 'Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Είμαι λίγο σνομπ το παραδέχομαι'

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share