Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Ξέσπασμα Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Είναι παράνομο ή δεν είναι;» - Άγρια αντιπαράθεση με τον δικηγόρο του 35χρονου που κατήγγειλε η Ιωάννα Τούνη (Video)

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου...»

17 Ιανουαρίου 2022 11:36
Ξέσπασμα Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Είναι παράνομο ή δεν είναι;» - Άγρια αντιπαράθεση με τον δικηγόρο του 35χρονου που κατήγγειλε η Ιωάννα Τούνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγρια αντιπαράθεση με τον δικηγόρο του 35χρονου που κατήγγειλε η Ιωάννα Τούνη, είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρθηκε στη θέση του εντολέα του που έκανε μήνυση στην Ιωάννα Τούνη για συκοφαντική δυσφήμηση και εξόργισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημλητρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά. Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου. Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά. Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία.

Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του», απάντησε ο δικηγόρος.

«Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι; Θέλω να πω ότι πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Δεν το λέω επειδή είναι κοπέλα μου. Ξαφνικά τα πόδια χτυπάνε το κεφάλι. Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο να λέει ότι ο εντολέας του είναι και θιγμένος. Ένας άνθρωπος που βλέπει να τραβάνε βίντεο μία κοπέλα που δεν το γνωρίζει... Και δεν το λέω μόνο για την κοπέλα μου. Δηλαδή στην υπόθεση της 24χρονης;», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share