Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Ψάχνεις εχθρούς...»

Νέα κόντρα για τον δημοσιογράφο

17 Ιανουαρίου 2022 07:56
Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Ψάχνεις εχθρούς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν έχει σημειώσει λίγες κόντρες το τελευταίο χρονικό διάστημα και η διαμάχη με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο ήταν μονάχα η αρχή για το γνωστό δημοσιογράφο.

Ο παρουσιαστής, συγκεκριμένα, σημείωσε τις τελευταίες μέρες μια έντονη αντιπαράθεση με τον Κώστα Βαξεβάνη, με τον έναν να βάλλει εναντίον του άλλου στο Twitter, με αφορμή ένα δημοσίευμα του τελευταίου, που ανέφερε στον τίτλο «Τι θα ρωτούσα τον Μητσοτάκη, αν ο Χατζηνικολάου διωκόταν με τέσσερα κακουργήματα».

Το δημοσίευμα του Βαξεβάνη που έφερε τη σύγκρουση

Το άρθρο του, φυσικά, έκανε νύξη στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Χατζηνικολάου, ο οποίος και δεν άφησε τις «μπηχτές» αναπάντητες. «Αν ήμουν κατηγορούμενος δεν θα ρωτούσες τίποτε.Θα ήσουν μάρτυρας κατηγορίας.Ο φανατισμός σου δυστυχώς δεν θα σου επέτρεπε καμμία άλλη στάση.Αντίθετα εγώ ρώτησα.Και γράφω στη Realnews την Κυριακή.Και βέβαια εύχομαι ολόψυχα να αποδειχθεί ότι είσαι αθώος.Το ελπίζω και το εύχομαι».

«Το θέμα δεν είναι τι υποθέτει ότι ΘΑ έκανα, αλλά ότι σε ένα θέμα δίωξης δημοσιογράφων με την κοινή γνώμη και τα Διεθνή Παρατηρητήρια Τύπου να μιλούν για δίωξη λόγω της ερευνητικής δημοσιογραφίας εύχεται ΝΑ αποδειχθώ αθώος. Άρα καλή η δίωξη», του απάντησε ο Βαξεβάνης, με τον Χατζηνικολάου να τελειώνει ως εξής: «Δίνεις γι άλλη μια φορά αυθαίρετη και στρεβλή ερμηνεία στα λεγόμενα μου.Δεν είπα ΠΟΤΕ ότι καλώς έγινε η δίωξη.Αναζητείς εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.Όταν όμως έχει ήδη γίνει,τι θέλεις να σου ευχηθώ; Οχι να βγεις λευκός και όρθιος από την περιπέτεια; Αυτό σου εύχομαι!Από καρδιάς!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share