Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε τραγική οικονομική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Χρωστάει...»

Τα νέα είναι άσχημα μετά την απειλή φυλάκισης...

17 Ιανουαρίου 2022 07:26
Σε τραγική οικονομική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Χρωστάει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα νέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι διαρκώς τραγικά, με την οικονομική κατάσταση του ηθοποιού να αποδεικνύεται άθλια και την περιουσία του να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Και δεν είναι μονάχα το εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας, που βγαίνει στο σφυρί, αλλά και τα χρέη που ο ίδιος έχει. Πρόσφατα, άλλωστε, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο δικηγόρος Αντώνης Κυριαζής, ο οποίος εκπροσωπεί τους οφειλέτες του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Οι οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 140.000 Ευρώ. Αυτή η υπόθεση είναι από το 2011. Πήγαμε να πάρουμε τα χρήματα από το λογαριασμό του κου. Φιλιππίδη και μέσα υπήρχαν 20 Ευρώ».

«Έχουμε επιβάλει συντηρητική κατάσχεση ώστε να εξασφαλιστεί η απαίτηση των πελατών μου. Υπάρχουν βεβαιώσεις των τραπεζών που λένε ότι στην πρώτη έχει 5 Ευρώ, στην άλλη 20, ενώ σε κάποιες άλλες τίποτα», και πρόσθεσε: «Τα χρήματα δε θα τα λάβουμε γιατί απλά ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

Οι εργάτες και τα 100.000

Οι άνθρωποι που εργάστηκαν, μηχανικοί, μαραγκοί, ηλεκτρολόγοι, εργάτες, για τη βίλα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό, η οποία βγαίνει στο σφυρί, είναι απλήρωτοι. Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε στην εκπομπή «Το Πρωινό» πρόκειται για ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρης Ρωτίδη, ο οποίος έχει εμπλακεί στην κατασκευή του σπιτιού για τα ξυλουργικά, επιβεβαίωσε ότι, «αγόρασε ένα σπίτι, το ανακαίνισε και χρωστάει σε όλο τον κόσμο εδώ και 10 χρόνια γύρω στις 100.000 ευρώ» και συμπλήρωσε, πως «χρωστάει σε όλο τον κόσμο και σε μένα έχει ένα "φέσι" 2.000 για ξυλουργικά».

Για τα χρέη που προέκυψαν πριν από τις καταγγελίες μίλησε και η πολιτική μηχανικός που είχε αναλάβει το σπίτι, Νικολέτα Γιάννου, η οποία είπε πως όταν διεκδίκησε τα χρήματά της εξωδικαστικά, «μου έλεγαν είχαμε συμφωνήσει σε αυτά τα χρήματα και αυτά πήρες».

Είπε ωστόσο ότι, «ξεκίνησε να φτιάχνει το σπίτι, πήρε το δίπλα οικόπεδο και συνέχισε τις εργασίες», χωρίς να πει σε κανέναν ότι δεν έχει χρήματα ή ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά.

Μάλιστα αναφέρθηκε σε πέντε αγωγές που έχουν κατατεθεί, από τις εμπλεκόμενες στην οικοδομή ειδικότητες, μέσω των οποίων ζητούνται 104.300 ευρώ.

«Τέσσερις από τις δικαστικές διαμάχες κερδήθηκαν μόνο ένας πήρε τα χρήματα», είπε και περιέγραψε πως παρά το ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε προγραμματίσει παράσταση στο Σοφικό, αυτή δεν έγινε ποτέ.

«H κυρία Φιλιππίδη μου έλεγε: "προχώρα Νικολίτσα", δεν μου έλεγε σταμάτα», σχολίασε απαντώντας στο σχόλιο ότι μπορεί προσωρινά να μην μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του σπιτιού.

«Έχουμε πάθε ζημιά όλοι, δουλεύαμε χρόνια και δεν πληρωθήκαμε. Δουλεύαμε περίπου δύο χρόνια και μετά σταμάτησε η δουλειά», είπε και ξεκαθάρισε πως η καταγγελία αυτή «δεν έχει να κάνει με αυτό που συμβαίνει τώρα», εκβράζοντας παράλληλα τη θλίψη της που «είναι τώρα σε αυτήν την κατάσταση».

Τέλος, κατήγγειλε πως ο ηθοποιός «είχε χρησιμοποιήσει ψευδείς καταθέσεις ανθρώπων που τώρα απασχολούν το κίνημα #metoo».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share