Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρόμος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Το ατύχημα που «πάγωσε» τον παραγωγό του Survivor

16 Ιανουαρίου 2022 18:56
Τρόμος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί το Survivor για ακόμη μία φορά να έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στη χώρα μας, όμως ο Τούρκος παραγωγός του, Ατζούν Ιλιτζαλί, ένιωσε τη γη… να φεύγει κάτω από τα πόδια του για άλλο λόγο.

Σε τροχαίο ατύχημα στο Μπολού της Τουρκίας ενεπλάκησαν οι κόρες του και όπως ήταν φυσικό, ο άνθρωπος τρομοκρατήθηκε μέχρι να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των παιδιών του.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Τόσα του δίνει το ΣΚΑΙ! Το αστρονομικό ποσό που παίρνει εβδομαδιαίως

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι δυο κόρες του Ατζούν Ιλιτζαλί, Γιασμίν και Λεϊλά, κατευθύνονταν προς το χιονοδρομικό κέντρο Καρτάλκαγια όταν το υπερπολυτελές τζιπ που οδηγούσε ένας οδηγός έφυγε από την πορεία του και σύρθηκε μέσα στο δάσος.

ατζουν-σαρβαιβορ

Το ευτύχημα για την οικογένεια Ιλιτζαλί ήταν πως δεν τραυματίστηκε κανένας. Το όχημα ρυμουλκήθηκε από το σημείο όπου κατέληξε, ενώ ένα άλλο όχημα έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τις κόρες του Ατζούν και τον οδηγό.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά media, οι νεαρές Ιλιτζαλί μετά από αυτό δεν επισκέφτηκαν τελικά το χιονοδρομικό κέντρο Καρτάλκαγια, αλλά επέστρεψαν στο σπίτι τους, όπως λογικά επέστρεψε στη θέση της και η καρδιά του παραγωγού του Survivor.

Survivor spoiler 16/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor spoiler 16/1: Το σημερινό επεισόδιο 16/1 ξεκινάει με την Μυριέλλα Κουρεντή να ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα μετά το ατύχημα που είχε στην καλύβα.

Δηλώνει μάλιστα πως δεν πίστευε πως το ριάλιτι θα είναι τόσο δύσκολο και πως δεν αντέχει άλλο, με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει από το παιχνίδι και να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και στην οικογένεια της.

Ενώ, λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει πως δυο παίκτες αποχώρησαν από το ριάλιτι και γυρνάνε στην πατρίδα. Πρώτη ασυλία και με τους Μαχητές να είναι ουσιαστικά αυτοί που δέχονται όλη την πίεση με τις εξελίξεις που θα είναι καταιγιστικές.

ατζουν-σαρβαιβορ

Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Οι Διάσημοι έκαναν το μεγάλο come back στο αγώνισμα επάθλου του Σαββάτου μετατρέποντας το σε βάρος του 5-1 σε 10-9 και απολαμβάνουν πλέον τη στεγανότητα στην καλύβα τους, κάτι που στους Μαχητές θα συμβεί σε δύο εβδομάδες.

Απόψε στην ασυλία θα καταφέρουν οι Μπλε να κάνουν την αντεπίθεση και να οδηγήσουν τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση;

ΝΑΙ, είναι η απάντηση. Μπορεί το κλίμα πλέον στους Μαχητές να είναι στα... πατώματα, όμως θα καταφέρουν να οδηγήσουν ξανά τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share