Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Παύλος Πετρουλάκης: Ποιος είναι ο σύζυγος της Ελένης Τσολάκη;

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017

16 Ιανουαρίου 2022 12:20
Παύλος Πετρουλάκης: Ποιος είναι ο σύζυγος της Ελένης Τσολάκη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη με τον επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριου του 2017.

Το ζευγάρι πριν ενωθεί και επίσημα διατηρούσε σχέση για 2 χρόνια. Η γνωριμία τους έγινε σε κοινή παρέα και εκείνο το βράδυ έμελλε να είναι καρμικό, καθώς βρήκε ο ένας στον άλλο τον άνθρωπο της ζωής του.

Δείτε επίσης: Τα «χώσε» στην Ελένη Τσολάκη ο Τάσος Χαλκιάς: «Βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις»

τσολάκη πετρουλάκης γάμος

Ο γάμος τους τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence. Μάλιστα κουμπάροι τους ήταν η Χρύσα Καλπάκη και o Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους διατηρούν φιλική σχέση εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και η κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Μαρία Τσακίρη.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει ακόμα παιδιά, ο επιχειρηματίας έχει έναν γιο από προηγούμενο γάμο του.

Σημειώνεται πως ο Παύλος Πετρουλάκης είχε παλιότερα σχέση με την Νεσχάν Μουλαζίµ.

παύλος πετρουλάκης ελένη τσολάκη

Η γνωριμία τους

Για την πρώτη τους γνωριμία η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως την πρώτη φορά που τον είδε, το πρόσωπό της ήταν πολύ πρησμένο, καθώς προηγουμένως είχε επισκεφτεί τον οδοντίατρο και είχε κάνει απονεύρωση.

«Τον ήξερα μακρινά. Από παρέες. Και εκείνος με ήξερε. Ασχολείται με τεχνολογία. Και όταν χρειάστηκε να βρεθούμε, να μου φέρει κάτι να το αγοράσω… Είχα πάει στον οδοντίατρο και ήμουν πρησμένη, χάλια. Με γνώρισε χάλια. Ήταν η μόνη φορά που δεν είχα βγει στο Happy Day. Πήγα να πάρω αυτό που ήθελα. Με είδε. Δε μου είπε τίποτα. Του είπα, πονάει το δόντι μου. Μετά εκείνος έμαθε μερικά πράγματα για μένα. Και μετά εξελίχτηκαν τα πράγματα έτσι, ωραία. Μηνυματάκια κλπ»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share