Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

«Δεν το διέρρευσα εγώ!» - Στην αντεπίθεση ο άνδρας που κατονομάστηκε από την Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή του ροζ βίντεο

«Έχω υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση...»

16 Ιανουαρίου 2022 10:05
«Δεν το διέρρευσα εγώ!» - Στην αντεπίθεση ο άνδρας που κατονομάστηκε από την Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή του ροζ βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για αναίτια επίθεση κάνει λόγο μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, ο άνθρωπος που κατονόμασε η influencer Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή του ροζ βίντεο πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο ίδιος με μία μακροσκελή ανάρτηση υποστηρίζει πως το «όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ιντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της».

Παράλληλα αναφέρει ότι έχει «υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

«Εξ αλλου από την δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο έχω υποστεί προσωπική ανεπανόρθωτη βλάβη και ως εκ τούτου είμαι θύμα και εγώ ο ίδιος», καταλήγει.

Η ανάρτησή του:

Η απάντηση του άνδρα που κατανομάστηκε απο την Ιωάννα Τουνη για τη διαρροή του ροζ βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share