Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Σοκαριστική αποκάλυψη Δανάης Μπάρκα: «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μια...» (Video)

Δεν φαντάζεστε από ποιον θέλει να...

16 Ιανουαρίου 2022 08:22
Σοκαριστική αποκάλυψη Δανάης Μπάρκα: «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μια...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποδαρικό στο MEGA Star του 2022 έκανε χθες 15/1 η Δανάη Μπάρκα, η οποία έκανα μία σοκαριστική αποκάλυψη! Η παρουσιάστρια του MEGA βρέθηκε στη μακροβιότερη μουσική εκπομπή και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της. Παράλληλα, αποκάλυψε και την πρώτη "τρέλα" του 2022.

«Σας έφερα το γούρι του 2022», είπε η παρουσιάστρια μπαίνοντας στο πλατό της εκπομπής. Ένα ρόδι με ευχές για το 2022. «Αισθάνομαι χαρούμενη. Βρέθηκαν άνθρωποι στον δρόμο μου που ίσως να είδαν αυτό που χρειαζόταν το ‘Πάμε Δανάη’ γιατί δεν είμαι μόνη μου.

Αισθάνομαι χαρούμενη που μέχρι στιγμής όλο αυτό δείχνει ότι έπιασαν τόπο οι κόποι μας, δουλεύουμε πάρα πολύ. Παίζουν μεγάλο ρόλο οι άνθρωποι που ήρθαν, το timing, πότε κατάλαβα εγώ τι ανάγκες έχω αλλά είναι και άλλο κανάλι από πέρυσι, φέτος είναι το MEGA το καλύτερο όχι απλά το καλό», είπε η παρουσιάστρια για την εκπομπή της.

«Είμαι πιο πολύ ο εαυτός μου φέτος, είμαι πιο πολύ η ‘Δανάη’, είμαι πιο χαλαρή, υπάρχει ένα ωραίο ομαδικό κλίμα, περνάμε πολύ ωραία», συμπλήρωσε.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια;

«Είμαι από αυτούς που θα κρυφοστεναχωρηθώ, μπορεί να κρυφοκλάψω κιόλας αλλά στην ουσία του δε θα με κάνει κάτι να λυγίσω. Είναι ωραίο εφόσον κάνεις μια δουλειά που αφορά στον κόσμο να έχεις αναγνώριση, αλλά από τον κόσμο μένεις».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μια...»

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκαλύπτει ποιος είναι ο καλεσμένος που θέλει πολύ να φιλοξενήσει στην εκπομπή της.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μια συνέντευξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια κανονική συνέντευξη με κανονικές ερωτήσεις».

Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε και για το πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι είναι κόρη της Βίκης Σταυροπούλου: «Δεν αντιμετωπίζεται. Αν προσπαθήσω να μετατοπίσω την γνώμη κάποιων ανθρώπων οι οποίοι δε με ξέρουν, δεν είναι εύκολο. Είμαι περήφανη που είμαι κόρη της Βίκης, δε θα αλλάξει ποτέ αυτό, αλλά δυστυχώς δεν είμαι παντοδύναμη. Αν μπορούσα να της ζητήσω μια χάρη δε θα ήταν να με βάλει να δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο, να εκτίθεμαι, να με βρίζουν. Θα της έλεγα κάτι πολύ διαφορετικό. Δεν πάω με γνώμονα το ποια είναι η μαμά μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share