Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

«Έχω μια οικογένεια που...»: Το είπε δημόσια για το γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά ο Μάρκος Σεφερλής

Τα ξεχωριστά λόγια του ηθοποιού

14 Ιανουαρίου 2022 15:42
«Έχω μια οικογένεια που...»: Το είπε δημόσια για το γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά ο Μάρκος Σεφερλής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε στο γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά και όχι μόνο, έχοντας πάντως μόνο τα καλύτερα να πει για τη σύζυγό του και το παιδί τους, τον Χάρη.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην «Ελένη», σκόρπισε γέλιο και μίλησε για την πλούσια καριέρα του, με τις νέες εξελίξεις να υπάρχουν για τα τηλεοπτικά του «βήματα».

«Το κοινό μου είναι αμετακίνητο. Δεν επηρεάστηκα από αυτά που άκουσα. Το κοινό μου αυτά που θέλει από μένα, τα παίρνει. Εγώ φροντίζω να εξελίσσω αυτό που κάνω αυτά τα χρόνια και να εξελίσσω και το κοινό μου» τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής για την αγάπη που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια από τους θαυμαστές του.

«Στο κοινό μου τώρα πια, είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν από παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έχουν κάνει παιδιά εκείνοι» συμπλήρωσε ο επιτυχημένος κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής.

Μιλώντας για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε ότι «πολλοί από τους παίκτες έρχονται αγχωμένοι, ενώ έρχονται και πολλοί απλά για να με γνωρίσουν, όχι για να κερδίσουν».

«Σε κάθε παράσταση υπάρχει ένας που γελάει ακατάπαυστα» σημείωσε ο Μάρκος Σεφερλής, προσθέτοντας: «είναι και η διάθεσή μου τέτοια. Εγώ βγαίνω για να παίξω ένα παιχνίδι, να περάσω καλά, όχι για να παίξω θέατρο».

«Κάθε μέρα είναι κάτι άλλο, ξεχνάω τα πάντα και ανεβαίνω στη σκηνή και είμαι άλλος άνθρωπος» συμπλήρωσε.

«Οι κριτικές που έχουν γραφτεί από επαγγελματίες με επηρεάζουν και προσπαθώ να βελτιώνομαι, ενώ και από θεατές που έχουν δει την παράσταση και μου λένε κάτι, το ακούω και το σκέφτομαι» τόνισε για την κριτική που του γίνεται.

Η ερώτηση που κάνει στην Τσαβαλιά και τα λόγια για την οικογένειά του

Για την ερώτηση που κάνει πάντα στη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε ότι είναι: «Θα γελάσει κανείς με την παράσταση;», με την απάντηση να είναι πάντα θετική.

«Είμαι περήφανος για όσα έχω κατακτήσει, για όλη αυτή την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο και είμαι περήφανος και για την όμορφη οικογένεια που έχω δημιουργήσει» συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share