Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη - Η γνωριμία της με τον Τζώρτζη Μονογυιό (Video)

«Είναι δυνατόν, είναι δυνατόν. Είμαι σοκαρισμένη...»

14 Ιανουαρίου 2022 14:37
Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη - Η γνωριμία της με τον Τζώρτζη Μονογυιό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού έχει συγκλονίσει ολόκληρη την κοινή γνώμη. Λίγο μετά το ξεκίνημα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο θέμα, κάνοντας λόγο για τη γνωριμία της με τον επιχειρηματία, αλλά και το πρώτο πράγμα που έμαθε μόλις πληροφορήθηκε την είδηση. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πώς γνώριζε τον Τζώρτζη Μονογυιό και ανέφερε πως είχε περάσει λίγη ώρα νωρίτερα από το σημείο.

«Ξύπνησα με αυτό, μπήκα μετά στο internet, μετά δεν κατάλαβα καλά και μετά λέω… Γνωρίζω και την κα Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τον Τζώρτζη τότε που έπαιζε στο The Wall και είχε έρθει στην εκπομπή καλεσμένος. Μάλιστα, τον είχα πετύχει και στη Μύκονο και είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω.

Ένα πολύ ωραίο και δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου πριν από αρκετά χρόνια που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να μαθαίνεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι η ώρα της…» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Και τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ταχύτητα. Προσπαθώ να με θυμηθώ πολύ νέα με τον ενθουσιασμό του αυτοκινήτου… Σκέφτομαι ότι πρέπει με τα παιδιά μας να μιλάμε ασταμάτητα…».

Και πρόσθεσε ότι τον συνάντησε τυχαία και στη Μύκονο όταν είχε μπει στο μαγαζί του να ψωνίσει! «Είναι δυνατόν, είναι δυνατόν. Είμαι σοκαρισμένη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share