Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Ανατριχιαστική αποκάλυψη Αθερίδη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Απομακρύνθηκα για να μην...» (Video)

«Ο Νίκος έπινε πολύ. Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχαρτα...»

14 Ιανουαρίου 2022 13:50
Ανατριχιαστική αποκάλυψη Αθερίδη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Απομακρύνθηκα για να μην...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη, προβαίνοντας σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ενώ, αυτή είναι η φωτογραφία λίγο μετά τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου που είχε σοκάρει το πανελλήνιο!

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η δολοφονία του που τον σόκαρε

Μιλώντας για τον θάνατό του, ο Θοδωρής Αθερίδης εκμυστηρεύτηκε ότι η δολοφονία του ήταν ένα μεγάλο σοκ για εκείνον. «Με ξύπνησε η σύζυγός μου τότε και μου είπε ‘σφάξανε τον Νίκο. Με τον Νίκο γνωριστήκαμε το 1989 σε θίασο και από το 1991 γίναμε κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα εγώ το 2000 για να μην ξαναπέσω στο αλκοόλ, αντί να βγάλω αυτόν από εκεί».

«Ο Νίκος έπινε πολύ. Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχαρτα. Δεν γνωρίζω κάποιον που να τον έχει αντιπαθήσει. Όλες οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του, ενώ σου έδινε διαρκώς την αίσθηση ότι πρέπει να τον προστατεύσεις γιατί θα σπάσει», υπογράμμισε ο ίδιος. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι ο αδικοχαμένος ηθοποιός γνώρισε τον λόγο που τον απέφευγε και δεν τον πείραζε αυτό.

«Η ψυχή του ήταν ζεστό ψωμί. Δεν είχε έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ήταν ένας τρόπος να διαβάζει την πραγματικότητα με γκολ από τα αποδυτήρια και ότι το ματς δεν γυρίζει. Ο Νίκος θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης και αυτό εννοώ όταν μιλάω για την ήττα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share