Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Πόσα παίρνεις Αθηνά Οικονομάκου; Θα πάθετε πλάκα με την περιουσία που έχει σήμερα η ηθοποιός

Τη λες και οικονομικά αυτάρκη...

14 Ιανουαρίου 2022 12:58
Πόσα παίρνεις Αθηνά Οικονομάκου; Θα πάθετε πλάκα με την περιουσία που έχει σήμερα η ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας, με την ίδια να βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και να έχει φροντίσει εδώ και χρόνια να είναι οικονομικά αυτόνομη.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» πρόσφατα και μίλησε για τις επιχειρήσεις της και το πόσο κερδοφόρες είναι, ανεξάρτητα από τη δυναμική που έχει η ίδια στα social media, αν και τα λόγια της έφεραν αντιδράσεις στα social media.

«Είναι δύσκολο πολύ. Θέλει να είσαι από πάνω στις επιχειρήσεις, να ασχολείσαι πολύ. Τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ ενέργεια, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν βγάζει περισσότερα χρήματα από τις επιχειρήσεις της ή από το επάγγελμα της ηθοποιού, με την Αθηνά να απαντά: «Εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα.

Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων.

Πάει πολύ καλά αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά. Έχουμε κοινό λογαριασμό με την Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Αλλά δεν θα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers

Έχουμε επενδύσει πραγματικά σε αυτή τη δουλειά με την Μαίρη, τρώμε εργατοώρες πολλές ώστε η ποιότητα να είναι αντίστοιχη της τιμής».

Πόσα έπαιρνε για το «Έλα στη θέση μου»

Η ηθοποιός έπαιξε στην τηλεόραση για τελευταία φορά στο «Έλα στη θέση μου» κι εκεί δεν ήταν λίγες οι απολαβές της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες για την εν λόγω σειρά, όλοι οι ηθοποιοί πρώτης γραμμής έπαιρναν πολλές χιλιάδες ευρώ.

Πόσα χρήματα έπαιρνε λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου; Κρατιέστε.... Ούτε λίγο, ούτε πολύ 25.000 ευρώ το μήνα για τα γυρίσματα και εξτρά bonus ανάλογα με τον αριθμό επεισοδίων την εβδομάδα αλλά και για πόσες σεζόν θα πήγαινε τελικά η σειρά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share