Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες στιγμές για την Αννίτα Πάνια: Η μέρα που «διαλύθηκε» το σπίτι της

Η ατυχία «χτύπησε» την πόρτα της κι εκείνη «ξέσπασε»

14 Ιανουαρίου 2022 11:41
Δύσκολες στιγμές για την Αννίτα Πάνια: Η μέρα που «διαλύθηκε» το σπίτι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές έζησε πρόσφατα η Αννίτα Πάνια, με την ίδια να έχει περάσει μια δύσκολη εμπειρία την περσινή χρονιά, εξαιτίας μιας ατυχίας που «χτύπησε» το σπίτι της.

Η παρουσιάστρια, που οδηγήθηκε σε άλλη στιγμή σε ένα άλλο «ξέσπασμα», είχε σχολιάσει με δηκτικό χιούμορ την κατάσταση που επικρατούσε σε πολλά σημεία της Αττικής μετά από την επέλαση της κακοκαιρίας πέρυσι τέτοια εποχή.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε και το «ξέσπασμα»

«Δημαρχαίοι, δεδδηαίοι και λοιποί νταραβεριτζήδες μπράβο! Κάνατε τους πολίτες χιονοπρόσφυγες» έγραψε η Αννίτα Πάνια στο Instagram, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί μετά από τις έντονες χιονοπτώσεις σε πολλά σημεία της Αττικής, ανάμεσά τους και τον τόπο κατοικίας της.

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

«Τρίτη νύχτα χωρίς θέρμανση, ρεύμα, νερό και τηλέφωνο για χιλιάδες σπίτια και νοικοκυριά λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης επειδή χιόνισε δυο μέρες! Δημαρχαίοι, δεδδηαίοι και λοιποί νταραβεριτζήδες μπράβο! Κάνατε τους πολίτες χιονοπρόσφυγες και πετάτε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο. Καμία σαφής απάντηση, καμία σαφής πληροφορία. Αλήθεια τι θα μας συνέβαινε αν χιόνιζε τρεις ή τέσσερις ημέρες άραγε; Πόσο χαβαλές αυτή η χώρα»;

Αννίτα Πάνια σπίτι

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share