Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Τον περιμένω στη γωνία...» - «Κάγκελο» όλοι με την αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Η δήλωση της παρουσιάστριας που είχε συζητηθεί

13 Ιανουαρίου 2022 11:36
«Τον περιμένω στη γωνία...» - «Κάγκελο» όλοι με την αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μαζί με το γιο τους, Δήμο, σε ένα παραμυθένιο σπίτι, με την παρουσιάστρια όμως να έχει φανερώσει τις στιγμές, όπου ήταν σκληρή με το σύζυγό της.

Η ίδια είχε κάνει, συγκεκριμένα, ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την σαρωτική νίκη του Κώστα Μπακογιάννη, όταν είχε επικρατήσει για το Δήμο Αθηναίων.

To σχόλιο έγινε καθώς σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του ΣΚΑΪ, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να συγχαρεί live και τη Σία Κοσιώνη για την επιτυχία του Κώστα Μπακογιάννη, όπου εκλέγεται με μεγάλη διαφορά δήμαρχος Αθηναίων.

Το σχόλιο της Κοσιώνη μετά την εκλογή που είχε προκαλέσει αίσθηση

«Ως σύζυγος, όπως κι εσύ, σου εύχομαι συγχαρητήρια, και εύχομαι από καρδιάς ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γιώργος ο Πατούλης να συμβάλουν τα μέγιστα και για την Αθήνα και για όλη την Αττική», δήλωσε στον φακό η κυρία Πατούλη.

«Μακάρι. Θέλω να πω, μιας που έγινε και αυτή η προσωπική αναφορά και συζητήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, το προσωπικό είναι προσωπικό και εγώ προφανώς εγώ είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας ένα έχω να πω: στην γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε».

Λίγο αργότερα, στην ομιλία του από το εκλογικό του κέντρο, ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε όλη την οικογένειά του την οποία χαρακτήρισε απίθανη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share