Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημοσίευμα-«βόμβα»: «Αυτοί θέλουν να σκοτώσουν τον Πέτρο Φιλιππίδη»!

Μεγάλη ανησυχία και έκτακτα μέτρα

13 Ιανουαρίου 2022 08:13
Δημοσίευμα-«βόμβα»: «Αυτοί θέλουν να σκοτώσουν τον Πέτρο Φιλιππίδη»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται τον επόμενο καιρό να απολογηθεί για όσα έκανε όσο ήταν ισχυρός, κατηγορούμενος σε δίκη στις 18 Μαρτίου για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, με τη... σκόνη να μην έχει καθίσει ακόμη στην πολύκροτη υπόθεση, αφού οι αποκαλύψεις συνεχίζονται.

Ο γνωστός ηθοποιός θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του, καθώς σε περίπτωση ενοχής η ποινή θα είναι πολύ μεγάλη, χωρίς να είναι απίθανο τα... ογδόντα του να τον βρουν σε ένα κελί, ανάλογα με το πώς θα χρησιμοποιηθεί η νομοθεσία.

Υπάρχει, όμως, κι άλλο πεδίο ανησυχίας, αφού σύμφωνα με το «Yes Magazine» υπάρχει κόσμος, που επιθυμεί το θάνατό του. Σύμφωνα με την υπεράσπιση, υπάρχει πράγματι κίνδυνος για τη ζωή του, αφού δεν αποκλείεται το αγανακτισμένο πλήθος να εκφραστεί υπέρ του δέοντος στη δίκη του, περιμένοντας εκτός του κτιρίου.

Yes Magazine Φιλιππίδης

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο, δε, μέχρι και για σπάσιμο του προστατευτικού κλοιού γύρω από τον ηθοποιό, με το συνύγορο του Φιλιππίδη να έχει ενημερώσει μέχρι και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Η καταγγελία για τις συνθήκες διαβίωσης

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε επίσημη καταγγελία στο υπουργείο Δικαιοσύνης για τις άθλιες συνθήκες στις φυλακές Τρίπολης, οπού κρατείται ο ηθοποιός.

Ο κ. Δημητρακόπουλος μίλησε στο Πρωινό και κατήγγειλε τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν εκεί μετά την πρόσφατη συνάντηση του με τον ηθοποιό.

«Στα πολλά χρόνια που δικηγορώ, έχω επισκεφτεί κρατούμενους σχεδόν σε όλες τις φυλακές της χώρας! Καταγγέλλω δημόσια τις συνθήκες που επικρατούν στον προαύλιο χώρο συνάντησης των κατηγορουμένων με τον δικηγόρο τους στις φυλακές Τρίπολης. Ένα κελί δυόμιση μέτρα μήκος και ενάμιση μέτρο πλάτος περίπου για τους δικηγόρους, χωρίς μια σόμπα, σε πολικές θερμοκρασίες και μια πόρτα ξεχαρβαλωμένη που βλέπει στην αυλή και απλόχερα επιτρέπει στην παγωνιά σε 5′ να σε κοκαλώνει.

»Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βίωνα τέτοιες συνθήκες σε φυλακές στην πατρίδα μας, που θυμίζουν περιγραφές φυλακών στην Σιβηρία! Υπάρχουν ευθύνες και αυτές προσωποποιούνται κατ’ αρχήν στον αρχιφύλακα των φυλακών Τριπόλεως, ο οποίος έπρεπε να είχε ενημερώσει την κεντρική διοίκηση ώστε να μην υπάρχει αυτό το θεσμικό στίγμα, που ευτελίζει το δικηγορικό λειτούργημα και τα δικαιώματα του κρατούμενου – πολίτη», δήλωσε ο ίδιος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share