Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Αυτός είναι ο ηθοποιός που δουλεύει ως ντελιβεράς για να βγάλει τα προς το ζην

Ο λόγος για...

12 Ιανουαρίου 2022 18:57
Απίστευτο: Αυτός είναι ο ηθοποιός που δουλεύει ως ντελιβεράς για να βγάλει τα προς το ζην
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γνωρίσαμε μέσα από η συμμετοχή του στις σειρές «Μπρόυσκο» και «9 μήνες», ενώ μάλιστα έχει γράψει και τη δικιά του πορεία στο θέατρο. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ την απίστευτη αποκάλυψη για την Αθηνά Ωνάση.

Ο λόγος για τον Στράτο Χατζηηλία, ο οποίος όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του κάνει τρία διαφορετικά επαγγέλματα για να βγάλει τα προς το ζην.

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

«Εργάζομαι ως διανομέας ενώ περιστασιακά, επειδή έχω και χαρτί αστίατρου, με φωνάζουν για να βάζω υπογραφές σε κάποιες απολυμάνσεις και απεντομώσεις», εξομολογήθηκε.

Ως διανομέας είναι πολύ δυσαρεστημένος, «γιατί ο κόσμος δεν είναι καθόλου εξοικειωμένος για να αφήνει και σε εμάς ένα μικρό φιλοδώρημα. Το επάγγελμα του διανομέα είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί είσαι συνεχώς πάνω σε ένα μηχανάκι, που πρέπει να τρέξεις για να βγάλεις εις πέρας τη δουλειά που σου έχουν αναθέσει».

Σοκ από την Ελένη Μενεγάκη! Αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη της δουλειά

Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη».

Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για τα πρώτα χρήματα που έβγαλε, όταν εργάζονταν ως μοντέλο και έκανε τα πρώτα της εξώφυλλα.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν μοντέλο, όχι μοντέλο πασαρέλας αλλά πρόσωπο για διαφημίσεις, για περιοδικά. Όταν εγώ τα έκανα αυτά πληρωνόσουν… για να κάνεις τότε εξώφυλλο, πληρωνόσουν και πανάγνωστη, δεν με ήξερε η μάνα μου τότε. Αυτά ήταν τα πρώτα μου βήματα… Δεν ήμουν δύσκολη, δεν ήθελα να κάθομαι… Ήθελα να έχω τα χρήματά μου…».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share