Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Ποια Ζέτα Μακρυπούλια; Με άλλη γυναίκα στο πλευρό του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Χαμός με τον τραγουδιστή

12 Ιανουαρίου 2022 15:33
Ποια Ζέτα Μακρυπούλια; Με άλλη γυναίκα στο πλευρό του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με άλλη γυναίκα στο πλευρό του εμφανίστηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό του με την Ζέτα Μακρυπούλια, με μια φωτογραφία να προδίδει τον τραγουδιστή.

Ο λόγος για την Άλκιστη Πρωτοψάλτη, καθώς όπως έγραψε και στη λεζάντα: «Ραντεβού σήμερα Σάββατο στο Κατρακειο θέατρο στη Νίκαια, με την αγαπημένη μου @alkistisprotopsalti και μ' ένα πρόγραμμα που αγαπάμε πολύ όλοι μας! Σας περιμενουμε! Μην αργειτε».

Στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια άσος του Ολυμπιακού - Χαμός μετά τον χωρισμό με Χατζηγιάννη

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του χωρισμού της Ζέτας Μακρυπούλιας και του Μιχάλη Χατζηγιάννη λίγες μέρες πριν και ήδη το παρασκήνιο που έχει κυκλοφορήσει για το πρώην ζευγάρι είναι αρκετά ζουμερό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνουν τον χωρισμό τους μεγάλο θέμα. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισαν να το επιβεβαιώσουν τόσο γρήγορα.

Οι αιτίες χωρισμού Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια

Σύμφωνα με πληροφορίες του CIAO, οι βασικές αιτίες χωρισμού του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας ήταν τρεις:

Η πρώτη αιτία ήταν ,όπως πολλοί ήξεραν εδώ και καιρό, το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει ένα παιδί , κάτι που και οι δυο - αλλά κυρίως η Ζέτα Μακρυπούλια - ήθελαν πάρα πολύ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι δυο τους είναι χωριστά εδώ και έξι μήνες, αλλά δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους.

Πέρα από το προσωπικό κομμάτι υπήρξε και το οικονομικό: οι δυο τους είχαν αγοράσει δύο βίλες στην Πάρο και πρόσφατα έκαναν μια κοινή επένδυση, δημιουργώντας άλλες δυο για εκμετάλλευση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε κουραστεί από την Πάρο και ήθελε να πουλήσει τα σπίτια προκειμένου να ζήσει στην Αίγινα.

Παρόλα αυτά, εάν βρεθεί ένας άλλος αγοραστής που θα προσφέρει περισσότερα, οι πληροφορίες λένε ότι η Ζέτα είναι διατεθειμένη να δώσει σε αυτόν το μερίδιό της. Όσο για τα δικά της σπίτια, στις Κολυμπύθρες, κι εκεί υπάρχει αλλαγή καθώς η Ζέτα προτίθεται να πουλήσει το δικό της προκειμένου να μην είναι δίπλα στον Μιχάλη.

Ο τρίτος και ίσως βασικότερος λόγος, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, είναι ότι έγινα πολλά ανάμεσά τους και όλα τους απομάκρυναν. Οι οικονομικές περιπέτειες του Μιχάλη, η δημοσιότητα που πήραν αλλά και ο βαθμός στον οποίο ζόρισαν το ζευγάρι ήταν καταλυτικές σε αυτό τον χωρισμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share