Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θετική στον κορωνοϊό η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι σε σοκ»

Εκτός Happy Day η παρουσιάστρια - Η ανακοίνωση του Παπανώτα

12 Ιανουαρίου 2022 08:07
Θετική στον κορωνοϊό η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι σε σοκ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το πλατό, της εκπομπής Happy Day στον Alpha, έλειπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας η παρουσιάστρια διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφτασε κανονικά στην εργασία της σήμερα το πρωί, έκανε rapid test και τότε τη φώναξε η νοσηλεύτρια αποκαλύπτοντας ότι δυστυχώς βγήκε θετικό. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε τηλεφωνικά στο Happy Day και αποκάλυψε ότι έπαθε σοκ στο άκουσμα ότι νοσεί και εκείνη από κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Παπανώτα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Είμαι σε μια κατάσταση σοκ γιατί το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί» ομολόγησε, μέσα σε όλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Βγήκα θετική στο rapid test, θετική και στο δεύτερο και θα κάνω το μοριακό μου τεστ. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα πέρα από ένα ανεπαίσθητο μπούκωμα».

Ενώ, πριν λίγες ημέρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπήρξε αρκετά επικριτική εναντίον της Ιωάννας Μαλέσκου, με αφορμή την επεισοδιακή συνέντευξη της δεύτερης με τον Τάσο Χαλκιά, ρίχνοντας αρκετά «καρφιά».

Έτσι διατηρεί κορμί... λαμπάδα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δίαιτα μετά τις γιορτές που την κρατά fit

Άπαντες φάγαμε λίγο παραπάνω στις γιορτές, αλλά η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει τη λύση, δείχνοντας με ποιο τρόπο θα επανέλθουμε στις αναλογίες μας ως μια εκ των πιο εντυπωσιακών Ελληνίδων.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που είναι πιθανό να... αλλάξει «στρατόπεδο» το καλοκαίρι, συχνά μοιράζεται τις διατροφικές της συνήθειες με τους ακολούθους της στο Instagram που ξεπερνούν τις 650 χιλιάδες.

Σήμερα επέλεξε να δημοσιεύσει σε instastory, το πρώτο γεύμα της ημέρας της, καθώς απ' ότι φαίνεται μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής ώστε να αποτοξινωθεί μετά τις γιορτές. Το πρωινό της όπως μπορούμε να δούμε, περιλαμβάνει:

  • δύο βραστά αυγά
  • τορτίγια ολικής άλεσης
  • κομμένο αβοκάντο

Σταματίνα Τσιμτσιλή δίαιτα

Η γυμναστική που ακολουθεί

Η ίδια, έχει αναφέρει πολλές φορές πως προσέχει την διατροφή της, δεν πίνει αλκοόλ και γυμνάζεται όσο περισσότερο μπορεί ώστε το σώμα της να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη φόρμα.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram μάλιστα, μας αποκάλυψε τι είδους γυμναστικής κάνει για να κρατιέται σταθερή στα κιλά της. Ο λόγος για το surfset ξηράς, που γίνεται σε ειδικά studio pilates και χαρίζει άψογο σώμα. Αν μάλιστα έχεις βαρεθεί τους κλασικούς τρόπους γυμναστικής, μπορείς σίγουρα να δοκιμάσεις κάτι παρόμοιο αφού και θα διασκεδάσεις, και θα γυμνάσεις όλο σου το σώμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share