Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποιος Ρουβάς; Αυτός είναι ο γοητευτικός πρώην της Κάτιας Ζυγούλη

Η τελευταία σχέση πριν από τον τραγουδιστή

11 Ιανουαρίου 2022 19:58
Ποιος Ρουβάς; Αυτός είναι ο γοητευτικός πρώην της Κάτιας Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Ζυγούλη έχει σήμερα έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Σάκη Ρουβά, που τους έχει αποφέρει και τρία παιδιά, με την ίδια να έχει πάντως το παρελθόν της στις σχέσεις πριν από τον τραγουδιστή, ο οποίος εσχάτως έχει ανησυχήσει άπαντες.

Το γνωστό μοντέλο έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του μεγάλου Έλληνα σταρ και έχει πλέον αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες και, αν και δεν ξέρουμε πολλά πράγματα γι’ αυτήν, αφού επιλέγει να μην είναι στα φώτα της δημοσιότητας, ξέρουμε ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει… ζηλιάρα.

Οι σχέσεις της πριν από τον Σάκη Ρουβά

Στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Μάνο Πανταζή, για αρκετά χρόνια. Μάλιστα τα Μέσα της εποχής, έκαναν λόγο για ένα φλογερό ειδύλλιο, το οποίο όμως έληξε.

Γνωστή έγινε και η σχέση της με τον Γιώργο Χειμωνέτο, με τον οποίο μάλιστα ακουγόταν ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι το οποίο βέβαια δεν έγινε ποτέ. Οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις, αφού ο Ολυμπιονίκης έχει μιλήσει με τα καλύτερα για την Κάτια Ζυγούλη! Άλλη μία σχέση της που έγινε γνωστή, ήταν ο Φρίξος, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι πολλά χρόνια.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό μοντέλο με την καριέρα στο εξωτερικό, βρήκε τον έρωτα, τη σιγουριά και την ασφάλεια στον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο έχουν κάνει την οικογένειά τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share