Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν μπορείτε να το μαντέψετε: Αυτές τις δουλειές έκανε η Κατερίνα Καραβάτου πριν γίνει παρουσιάστρια

Το παρελθόν πριν βρεθεί στην τηλεόραση

11 Ιανουαρίου 2022 19:01
Δεν μπορείτε να το μαντέψετε: Αυτές τις δουλειές έκανε η Κατερίνα Καραβάτου πριν γίνει παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι σήμερα μια επιτυχημένη παρουσιάστρια, με την ίδια να έχει το δικό της παρελθόν, έχοντας... πειραματιστεί αρκετά προτού κοσμήσει με την παρουσία της τις οθόνες μας.

Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι σήμερα στα 48 της χρόνια και έχει δύο παιδιά από το γάμο με τον Κρατερό Κατσούλη, τα οποία και αποτέλεσαν το χαμόγελό της σε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Η ίδια κάνει μια νέα αρχή, έχοντας διαγράψει διαφορετική πορεία προτού ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Το παρελθόν πριν από την τηλεόραση

Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, η Καραβάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας. Μετά το τέλος των σπουδών της εγκαταστάθηκε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Θέατρο.

Στις αρχές του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τον αλήστου μνήμης Star FM 97.1. Μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο παρουσίαζαν ραδιοφωνικές εκπομπές ως τρίδυμο.

Τη σεζόν 2004-2005, μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τον Alpha, το κανάλι πρότεινε στους τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς την παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την Καραβάτου. Η εκπομπή είχε τον τίτλο «Πρωινό Κους Κους». Την επόμενη σεζόν μετά την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι, η εκπομπή μετακινήθηκε στην μεσημεριανή ζώνη με τίτλο «Κους Κους το μεσημέρι». Η εκπομπή μεταδόθηκε για έξι τηλεοπτικές σεζόν από τον Alpha TV.

Τις σεζόν 2009-2011, πέρα από την παρουσίαση του Κους Κους, ανέλαβε την παρουσίαση του reality σχέσεων με τίτλο «Μια νύφη για τον γιο μου» που μεταδιδόταν σε εβδομαδιαία βάση στην prime time του ίδιου σταθμού.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής ασχολήθηκε με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων. Την σεζόν 2013-2014 επανήλθε τηλεοπτικά παρουσιάζοντας την έκτη σεζόν της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Μες στην καλή χαρά». Τις σεζόν 2014-2016 παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη στο epsilontv. Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο «Έτοιμο το πρωινό». Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι διακοπής της.

Τις σεζόν 2017-2021 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Τον Αύγουστο του 2021 η παρουσιάστρια πήρε μεταγραφή για το MEGA και εκεί παρουσιάζει την εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share