Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Ποια Αθηνά Τσιλύρα; Στην φόρα ο άγνωστος γάμος του Σπύρου Παπαδόπουλου

Οι δύο φορές που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ο λόγος

11 Ιανουαρίου 2022 18:17
Ποια Αθηνά Τσιλύρα; Στην φόρα ο άγνωστος γάμος του Σπύρου Παπαδόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν αρέσκεται ιδιαίτερα στη δημοσιοποίηση θεμάτων, που αφορούν την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να έχει ανέβει επίσης τα σκαλιά της εκκλησίας και όχι μόνο μια φορά.

Σχετικά με τον παρουσιαστή γνωρίζαμε, ότι ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα, με την οποία χώρισαν το 2015. Δεν είναι, όμως, ο μόνος γάμος που έχει κάνει, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή, που δεν έκρυψε εσχάτως την ενόχλησή του με ένα θέμα που απασχόλησε, να αναφέρεται σε συνέντευξή του για τις σχέσεις και τα δύο του διαζύγια.

Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για τους γάμους του

«Είχα στη ζωή μου μακροχρόνιες σχέσεις αλλά ήμουν φανατικά εναντίον του γάμου και έχω κάνει δύο γάμους. Ούτε ξέρω πως γινόταν και παντρευόμουν. Ίσως για το χατίρι των συγγενών».

«Δεν θεωρούσα τον γάμο κάτι φοβερό. Όσο υγιές είναι να παντρεύεσαι άλλο τόσο υγιές είναι και να χωρίζεις. Εγώ δουλεύω τη σχέση και όταν τελειώσει», συμπλήρωσε.

«Είμαι υπερήφανος που δεν θα βρεθεί άνθρωπος να πει ότι του έχω φερθεί σκάρτα, γιατί έτσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου και για τη δουλειά μου στο θέατρο», υπογράμμισε ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share