Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις «φωτιά» για την Ελεονώρα Μελέτη: Η «άγνωστη» πρόταση γάμου που δέχτηκε (Video)

«Η σχέση ήταν σε τέλμα»

11 Ιανουαρίου 2022 12:08
Αποκαλύψεις «φωτιά» για την Ελεονώρα Μελέτη: Η «άγνωστη» πρόταση γάμου που δέχτηκε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις προχώρησε το πρωί της Τρίτης 11/1 η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, «Mega Καλημέρα». Η παρουσιάστρια συζητώντας με τους συνεργάτες της για τον γάμο, με αφορμή τη συνέντευξη της ηθοποιού Μαρίας Κανελλοπούλου, ρωτήθηκε από τον Κώστα Τσουρό εάν στο παρελθόν είχε δεχτεί πρόταση γάμου από σύντροφό της.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να απαντήσει λέγοντας: «Ναι έχω δεχτεί. Η σχέση ήταν σε ένα τέλμα, είχε λίγο βαλτώσει που εκεί πέρα ή θα πας λίγο παρακάτω ή θα πρέπει να χωρίσεις. Όταν έγινε η πρόταση συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θα ήταν σωστό γιατί για να έχει φτάσει σε ένα σημείο που να έχει βαλτώσει σημαίνει ότι είχε μία παθολογία, η οποία δεν ήταν ευχάριστη και δεν θα διορθωνόταν σίγουρα με έναν γάμο». Ενώ, ένα ξεχωριστό post έκανε το βράδυ της Κυριακής (09/01), η Ελεονώρα Μελέτη και κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αγνώριστη η Ελεονώρα Μελέτη: Έμειναν «κάγκελο» οι συνεργάτες της

Πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς, με την αλλαγή που έκανε στην εμφανισή της να αφήνει «άφωνους» τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα συνδυασμένο με φούξια γόβες και με μια αλλαγή που δεν περιμέναμε! Η Ελεονώρα έκοψε τα μαλλιά της κοντά, κάνοντας ένα υπέροχο κοντό καρέ, την πιο σικ τάση. Με ένα τεράστιο χαμόγελο καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην εκπομπή της ενώ έσπασε και το ρόδι για «καλή χρονιά».

Όπως ήταν φυσικό δέχτηκε τα πιο κολακευτικά σχόλια από τους συνεργάτες της ενώ κι εκείνη με τη σειρά της έστειλε τις πιο θερμές ευχές της για μια χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές και υγεία. Ενώ, σε μία σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη για τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη μέσα από μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share