Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

"Αυτόν τον άντρα αγαπώ" Το ανακοίνωσε επίσημα η Σίσσυ Χρηστίδου - Νέος πόλεμος με τον Μαραντίνη

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

11 Ιανουαρίου 2022 09:28
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να τραβούν χωριστούς δρόμους πλέον όμως μετά τον πολύκροτο διαζύγιο τους μεταξύ τους επικρατεί πόλεμος, δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο τους.

Οι δυο τους πλέον συναντιούνται μόνο για τα παιδιά και ο φωτογραφικός φακός τους έχει "τσακώσει" αρκετές φορές σε κοινή έξοδο, όμως σύμφωνα με τα social media o "πόλεμος μεταξύ τους καλά κρατεί".

Όλα ξεκίνησαν από ένα στόρι του Μαραντίνη στο οποίο έγραφε "Δεν ενδιαφέρεσαι που με χάνεις; Θα σταματήσω να πολεμάω για να σε κατακτήσω!" και η Σίσσυ Χρηστίδου θεώρησε πως ο... παραλήπτης ήταν εκείνη. Έτσι αποφάσισε να "φουντώσει" τον πρώην σύζυγό της με ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται στον άντρα που... αγαπά.

Και ποιος είναι αυτός; Ένας αθλητής παρκούρ τον οποίο αναφέρει στο story της γιατί τον θαυμάζει και όπως λέει το ίδιο τον θαυμάζουν και τα παιδιά της. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Θοδωρής Μαραντίνης έγινε έξαλλος και τα story με τις... μπηχτές δεν είχαν τέλος.

 'Αυτόν τον άντρα αγαπώ' Το ανακοίνωσε επίσημα η Σίσσυ Χρηστίδου - Νέος πόλεμος με τον Μαραντίνη

"Τα πράγματα είναι ρευστά..." - Τέλος εποχής για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή της

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας ανοίγει το πλατό της κάθε Σαββατοκύριακο και μας λέει τη δική της καλημέρα μέσα από την εκπομπή της "Έλα Χαμογέλα". Διαφορετική ήταν η σημερινή καλημέρα καθώς για εκείνη και για τους συνεργάτες της καθώς η σημερινή ημέρα σηματοδότησε μια νέα αρχή. Τι συνέβη; Ωστόσο, ανησυχία έχει προκαλέσει και η απουσία της παρουσιάστριας από το κανάλι της στο Youtube.

ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη εμφανίσθηκαν με μάσκα, μιας και οι συντελεστές της εκπομπής θα ακολουθήσουν από σήμερα τα νέα μέτρα.

«Καλημέρα, μπορεί να μην φαίνεται αλλά και τα παιδιά τραγουδάνε τους στίχους. Καλώς ήρθατε στην εκπομπή, όπως βλέπετε η Ελένη και ο Κωνσταντίνος, σήμερα φοράνε τις μάσκες, είμαστε λίγο εναλλάξ. Προσπαθούμε και εμείς να προσαρμοστούμε με τα μέτρα, για την ώρα αυτή είναι η οδηγία που έχουμε δεχτεί από το κανάλι μας… Οπότε οφείλουμε να την τηρήσουμε και αυτό θα κάνουμε. Είναι τα πράγματα ρευστά και στην τηλεόραση και σε όλους, δεν ξέρουμε πως πρέπει να ανταποκριθούμε και να ενσωματώσουμε αυτά τα νέα μέτρα στη ζωή μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ζητούμε και την δική σας κατανόηση», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share