Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δεν πάει ο νους σας: Αυτή τη δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια

Το παρελθόν πριν βρεθεί στην τηλεόραση

10 Ιανουαρίου 2022 11:59
Δεν πάει ο νους σας: Αυτή τη δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια είναι σήμερα μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσιάστρια, η οποία πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια τη δική της πορεία στο Open, ενώ από το 1995 βρίσκεται σχεδόν αδιαλλείπτως στην ελληνική τηλεόραση.

Εκείνη την χρονιά, ξεκίνησε να μεταδίδεται στο Μακεδονία TV η εκπομπή «Χρυσό Κουφέτο» που αποτελούσε ιδέα της ίδιας. Λίγο πριν το τέλος του 1995, η εκπομπή πουλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό New Channel από όπου συνέχισε την μετάδοση της μέχρι το τέλος της σεζόν 1995-1996.

Από τότε, φυσικά, πραγματοποίησε σημαντική καριέρα σε Star, Alter, Alpha, Epsilon TV και Open, με τελευταία εκπομπή το «Ανοιχτά», που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον με τις ανατρεπτικές συνεντεύξεις της Πάνια, που με τα χρόνια άλλαξε και την εμφάνισή της.

Η δουλειά που έκανε πριν από την τηλεόραση

Τι δουλειά, όμως, έκανε νωρίτερα; Η Αννίτα Πάνια κατάγεται, όπως ίσως γνωρίζετε, από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία.

Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές. Μετά τις ασχολίες της αυτές, βέβαια, αφοσιώθηκε πολύ περισσότερο στην παρουσίαση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share