Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Η μεγάλη μου νίκη ήταν...»: Το μήνυμα της Κατερίνας Καραβάτου στον Κρατερό Κατσούλη μετά τον χωρισμό

Το «ξέσπασμα» της παρουσιάστριας

10 Ιανουαρίου 2022 08:59
«Η μεγάλη μου νίκη ήταν...»: Το μήνυμα της Κατερίνας Καραβάτου στον Κρατερό Κατσούλη μετά τον χωρισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου απηύθυνε το δικό της μήνυμα, μετά το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη, με την ίδια να αναφέρεται στο πώς διαχειρίστηκε αυτή την κατάσταση.

Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι» και μετά το βίντεο-αφιέρωμα που της είχαν ετοιμάσει στην εκπομπή, εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια, μη μπορώντας να μιλήσει, αν και βρήκε λόγο να χαμογελάσει ξανά.

Τα λόγια της Καραβάτου για το διαζύγιο

«Περίμενε λίγο γιατί όταν τα βλέπεις αυτά, παρόλο που τα ‘χεις ζήσει, είναι λίγο περίεργο. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγάλη μου νίκη στη δουλειά…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου και έκανε παύση, βουρκώνοντας. «Ήταν όλα μαζεμένα σε ένα βίντεο και ένιωσα σαν να περνάει η ζωή από μπροστά σου… Και κάποια από αυτά ήταν πολύ πρόσφατα» συμπλήρωσε.

«Η μεγάλη μου νίκη είναι η επικοινωνία με τον κόσμο και οι γονείς μου έχουν να κάνουν με αυτό. Σε μια δουλειά όπως η δική μας είναι αδύνατον να μη δείξεις έστω και κάποιες φορές ποιος είσαι. Αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, μπορείς αυτή την αυθεντικότητα ή την αλήθεια να τη βγάλεις και αυτό είναι μεγάλο προσόν. Δεν έκανα κάτι επισταμένα. Εγώ δεν ήξερα τίποτα όταν βγήκα στον αέρα και αν κάτι μας έσωσε τότε, όταν ήρθαμε στην Αθήνα, είναι ότι ήμασταν μεγάλοι, είχαμε κάνει κάποια πράγματα. Είχα παντελή άγνοια κινδύνου», είπε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share