Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Στην Ελλάδα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Ούτε μιλιά δεν έβγαλε στους δημοσιογράφους

Εικόνες από το Ελ. Βενιζέλος

9 Ιανουαρίου 2022 16:24
Survivor 5: Στην Ελλάδα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Ούτε μιλιά δεν έβγαλε στους δημοσιογράφους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής (9/1) στην Ελλάδα ο δεύτερος αποχωρήσας παίκτης της πέμπτης σεζόν του reality επιβίωσης Survivor, Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο γνωστός ηθοποιός αποχώρησε οικειοθελώς στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/1) για οικογενειακούς λόγους όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Όπως σε κάθε σεζόν οι παίκτες που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο συνοδεύονται από ανθρώπους της παραγωγής και αποφεύγουν τις δηλώσεις στις κάμερες, όπως απαιτεί το συμβόλαιο τους με την εταιρεία παραγωγής.

χατζηγεωργίου

«Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες, όσοι θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που μπαίνουν έχοντας κάποια προβλήματα από πριν δύσκολα. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν κάποιοι προσωπικοί.

Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες αλλάζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι. Αυτό με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Δεν ήθελα να αλλοιωθώ. Άρχισα να φωνάζω περισσότερο και να μη μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, είχα πέσει και ψυχολογικά.

Δεν ήθελα να ψηφίσω κανέναν και με πίεσε. Μετάνιωσα που ψήφισα την Ευρυδίκη, τουλάχιστον το προσπαθεί. Η Μυριέλλα μου είπε έδειξε άλλον παίκτη να βγάλω και μου εξήγησε τους λόγους.

Ο Γιωρίκας επηρεάζεται πάρα πολύ από τον Βαλάντη ο οποίος του έδωσε ένα πιάτο φαΐ ενώ δεν είχε φάει. Του το έδωσε τόσο δακρύβρεχτα που μου φάνηκε λίγο υποκριτικό, περίεργο.

Όταν συνέχεια σε μειώνει ένας άνθρωπος μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα. Ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη. Έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω στο Survivor. Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης.

Ήταν πολύ οξύθυμος, πάθαινε εκρήξεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι. Μούδιασα ήταν ο λόγος που έκανα ένα κλικ και ζήτησα να μιλήσω με την παραγωγή και πρέπει να φύγω.

Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα» είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

χαζτηγεωργιου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share