Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Έχω αλλάξει...»: Το μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη στην Κατερίνα Καραβάτου 5 μήνες μετά το διαζύγιο

Το νέο του «χτύπημα»

8 Ιανουαρίου 2022 14:11
«Έχω αλλάξει...»: Το μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη στην Κατερίνα Καραβάτου 5 μήνες μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου έχουν χωρίσει εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, τουλάχιστον επισήμως, με τους δύο να έχουν ακολουθήσει το δικό τους δρόμο χωριστά, αν και φαίνεται να έχουν βρει τις ισορροπίες, τόσο μεταξύ τους όσο και με τα παιδιά τους.

Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, έχει βάλει τις... μηχανές να δουλεύουν στο φουλ, αφού τόσο στη βασική του ενασχόληση σημειώνει μεγάλη επιτυχία με τη «Σμύρνη μου αγαπημένη», ενώ και επαγγελματικά πορεύεται εξαιρετικά με το Modus Vivendi, έχοντας γίνει και ιδιαίτερα ενεργός στα social media.

Το νέο «χτύπημα» του Κρατερού

Ο Κατσούλης, μάλιστα, δεν παραλείπει πολλές φορές να στείλει... μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση κι ένα τελευταίο παράδειγμα αποτελεί μια αναδημοσίευση φράσης του Όσκαρ Ουάιλντ, η οποία κάλλιστα θα μποορύσε να απευθύνεται στην πρώην σύζυγό του, αν και μάλλον περισσότερο θα ταίριαζε προς όσους εκμεταλλεύτηκαν το θέμα του διαζυγίου για τη διάδοση φημών.

«Με συγχωρείτε, δε σας γνώρισα. Έχω αλλάξει πολύ», είχε πει ο σπουδαίος Όσκαρ Ουάιλντ σε μια φάση, που φαίνεται πως ενστερνίζεται ο ηθοποιός και δημοσίευσε στο Instagram, μιλώντας εσχάτως και για το παρασκήνιο του χωρισμού.

Κρατερός Κατσούλης ανάρτηση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share