Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άτακτη υποχώρηση Κωνσταντίνου Τζούμα! Τα «γυρίζει» ο ηθοποιός - «Έκανα μαύρο χιούμορ...»

Αποστάσεις από το παραλήρημά του πήρε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ»

7 Ιανουαρίου 2022 21:21
Άτακτη υποχώρηση Κωνσταντίνου Τζούμα! Τα «γυρίζει» ο ηθοποιός - «Έκανα μαύρο χιούμορ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε άτακτη υποχώρηση εξαναγκάστηκε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του με την οποία απέδωσε τις γυναικοκτονίες στη «φλυαρία των γυναικών».

Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, απέδωσε σε «μαύρο χιούμορ» τις απαράδεκτες δηλώσεις του ότι «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε έναν βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… Πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…», υποστήριξε.

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Αποστάσεις από το παραλήρημά του πήρε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ»

Θέση για το μισογυνιστικό παραλήρημα του Κωνσταντίνου Τζούμα, πήρε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ» το απόγευμα της Παρασκευής (7/1) μέσω της επίσημης σελίδας του Facebook.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός έλαβε σαφείς αποστάσεις τονίζοντας χαρακτηριστικά, «τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή “Το Πρωινό”, στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share