Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Λιώνει» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Φουλ ερωτευμένη η παρουσιάστρια

7 Ιανουαρίου 2022 18:47
«Λιώνει» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:  Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτευμένοι και αχώριστοι είναι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το ζευγάρι φέτος, επέλεξε να περάσει τα Χριστούγεννα στην Πάργα, ενώ την Παραμονή Πρωτοχρονιάς παρέμειναν στην Ελλάδα και υποδέχτηκαν το νέο έτος μαζί. Παράλληλα, απολαύστε εδώ την εντυπωσιακή μεζονέτα της στη Βούλα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά τη διάρκεια των γιορτών ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες και βίντεο τόσο με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο όσο και με τους φίλους της.

Ένα ακόμη τρυφερό στιγμιότυπο μοιράστηκε η παρουσιάστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής 2/1, στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ενώ ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πήρε απόφαση ο ΣΚΑΪ για την παρουσιάστρια - Tί θα γίνει από εδώ και πέρα

Πάρθηκε η απόφαση στον ΣΚΑΪ για το μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Μπορεί το μαγειρικό ριάλιτι «Κάτι Ξαναψήνεται» να μην έχει καταφέρει να πλησιάσει σε επιτυχία το «αδερφάκι» που διαδέχτηκε, φαίνεται όμως πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του σταθμού. Ενώ, «έξω από τα δόντια» τα είπε η Νικολέττα Ράλλη στην εκπομπή της το Σάββατο το μεσημέρι, στο OPEN, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Παρά τον αρχικό σχεδιασμό του ΣΚΑΪ που ήθελε το παιχνίδι να ρίχνει αυλαία στο τέλος Δεκέμβρη και να αντικαθίσταται από άλλο εύπεπτο project, εντέλει θεωρείται βέβαιο πως θα συνεχίσει στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου και για το β’ μισό της σεζόν, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share