Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κι όμως ο Αντώνης Κανάκης έχει κάνει αυτό το επάγγελμα!

Δεν είχαμε ιδέα!

7 Ιανουαρίου 2022 09:40
Κι όμως ο Αντώνης Κανάκης έχει κάνει αυτό το επάγγελμα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Αντώνη Κανάκη τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, είτε στους ΑΜΑΝ είτε στους Ράδιο Αρβύλα.

Παρ' αυτά ο ίδιος ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να κάνει διάφορες άλλες δουλειές, για να είναι ανεξάρτητος. Στα νεανικά του χρόνια, πουλούσε σνακ στον κινηματογράφο, έπειτα εργάστηκε ως σερβιτόρος. Παράλληλα, στην ηλικία των 15 ετών άρχισε να εργάζεται ως DJ.

Μάλιστα έχει ασχοληθεί με το ραδιόφωνο σε πειρατικούς σταθμούς.

Δείτε εδώ ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Αντώνη Κανάκη.

αντώνης κανάκης επάγγελμα

Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρει σχεδόν κανένας είναι πως ο γνωστός παρουσιαστής έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή. Ο ίδιος είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο «Μπαμπά..μια κανονική μέρα» που αποτελεί φόρο τιμής για τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου ενίσχυσαν οικονομικά το Ορφανοτροφείο «Άγιος Στυλιανός».

βιβλίο κανάκης

Περίληψη

«Αυτό δεν είναι ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Είναι ένα πέρα για πέρα αληθινό, κείμενο, που περιγράφει τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις αντιδράσεις, τα γεγονότα, είκοσι περίπου συγκεκριμένων ημερών. Τις είκοσι αυτές ήμερες αυτά έζησα, αυτά ένιωσα, αυτά σκέφτηκα, αυτά φώναξα, αυτά έκανα. Το κείμενο αυτό γράφτηκε αυθόρμητα, άμεσα, ασταμάτητα. Γράφτηκε μόνο του, μέσα σε τέσσερις περίπου ήμερες, όταν συνέβη ό,τι συνέβη. Έκτος από τις εκ των υστερών ορθογραφικές διορθώσεις, ούτε μια λέξη δεν άλλαξε από την αρχική άμεση-αυτόματη καταγραφή. Δεν σουλουπώθηκε στη συνέχεια, δεν στρογγύλεψε, δεν δουλεύτηκε το περιεχόμενο ή οι διατυπώσεις. Έμεινε έτσι, ακατέργαστο και ωμό. Το κείμενο αυτό είναι μια αντίδραση, μια ανάγκη, ένα καταφύγιο, μια ενέργεια που δεν την αποφάσισα εγώ. Το κείμενο αυτό δεν γράφτηκε για να δημοσιευτεί. Το κείμενο αυτό εύχομαι να μην είχε γραφτεί πότε. Το κείμενο αυτό γράφτηκε από εμένα για τον Μπαμπά μου, από μένα για μένα, αλλά και για όλους τους Μπαμπάδες, για όλους τους γιους, για όλες τις Μαμάδες-συντρόφους, για όλες τις κόρες… Για τους ιερούς αυτούς δεσμούς…»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share