Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επανασύνδεση για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη 5 μήνες μετά τον χωρισμό τους

Ποτέ δε σταμάτησαν να σκέφτονται ο ένας τον άλλο

6 Ιανουαρίου 2022 13:29
Επανασύνδεση για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη 5 μήνες μετά τον χωρισμό τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης... τάραξαν τα νερά της showbiz με τον προ πέντε μηνών χωρισμό τους, με τους δύο να αποφασίζουν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, ύστερα από μια μακροχρόνια σχέση, χωρίς να σταματήσουν ποτέ, ωστόσο, να σκέφτονται ο ένας τον άλλο.

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από πέντε μήνες από τη μέρα, που ανακοίνωσαν το τέλος, ωστόσο παραμένουν αγαπημένοι έστω και ως φίλοι. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια έσπευσε στο πλευρό του πρώην της στην τελευταία του περιπέτεια.

Κοντά στον άλλοτε αγαπημένο της η παρουσιάστρια

Ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης διεγνώσθη πρόσφατα με κορωνοϊό και, σύμφωνα με το Ciao, η πρώτη που έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί του ήταν η Μακρυπούλια, επισκεπτόμενη μάλιστα τον Χατζηγιάννη στο σπίτι, όπου έμεναν μαζί, ώστε να του παρέχει την απαραίτητη φροντίδα.

Παρά τις φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, το άλλοτε ζευγάρι παραμένει αρκετά υποστηρικτικό, με τη Μακρυπούλια να μη σκέφτεται στιγμή να βοηθήσει τον μέχρι πρότινος αγαπημένο της. Ο Χατζηγιάννης, άλλωστε, σε ανύποπτο χρόνο είχε επισημάνει, ότι η Ζέτα είχε σταθεί στις δύσκολες στιγμές του σαν βράχος, ενώ κι εκείνη έλεγε πως ο ένας είναι στήριγμα του άλλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share