Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Αστρολόγος» ο Παύλος Χαϊκάλης!

Το νέο του επαγγελαματικό βήμα

5 Ιανουαρίου 2022 14:09
«Αστρολόγος» ο Παύλος Χαϊκάλης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομά του, σε συνέντευξή του στην «Π» αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, που θα έχει σχέση με την αστρολογία και θα εστιάζει στη βοήθεια των γυναικών, που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

Συγκεκριμένα, ανέρερε τα ξής: «Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα.

Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…»

Παύλος Χαϊκάλης

Ο Παύλος Χαϊκάλης «πυροβόλησε» τη Φάιη Σκορδά μέσω... Κατερίνας Καινούργιου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος «πυροβόλησε» τη Φάιη Σκοδά μέσω της Κατερίνας Καινούργιου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το #mettoo τις καταγγελίες που δέχτηκε ο ίδιος, αλλά και την κόντρα του με το Πρωινό του ANT1.

«Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή», είπε ξεσπώντας ο Παύλος Χαϊκάλης.

Όσο για τον έντονο διάλογο που είχε πρόσφατα στο Πρωινό του ANT1 με τη Φαίη Σκορδά, ο ηθοποιός ανέφερε: «Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα. Στην συνέχεια απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θίγεσαι; Γιατί βγάζεις μια κατηγορία που δεν υπάρχει; Γιατί εγώ πέρυσι είχα βγει στην εκπομπή σου και να εξηγήσω και μου βγάλατε άλλους από δίπλα και μου επιτεθήκατε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share