Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκυος η Αγγελική Ηλιάδη; Οι τηγανίτες και η ερώτηση που την έφερε σε αμηχανία

Η αντίδραση και η απάντησή της

5 Ιανουαρίου 2022 07:38
Έγκυος η Αγγελική Ηλιάδη; Οι τηγανίτες και η ερώτηση που την έφερε σε αμηχανία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ενώ η Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται πως έχει συνάψει σχέση μέσα στη Φάρμα με τον Γρηγόρη, εκδηλώνοντάς τον έρωτά τους, ήρθε και η Μαρία Παπαγεωργίου να ρωτήσει την τραγουδίστρια αν είναι έγκυος!

Ειδικότερα, στο επεισόδιο, που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, Αγγελική Ηλιάδη και Μαρία Παπαγεωργίου βρέθηκαν για λίγο έξω από το σπίτι και «τα είπαν».

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αγγελική Ηλιάδη, που είναι αρχηγός για αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 είχε την επιθυμία να φτιάξει τηγανίτες. Κάτι που δημιούργησε ερωτηματικά στη συμπαίκτρια της. Η πρωταθλήτρια ελεύθερης πάλης από τα Τρίκαλα, λοιπόν, πλησίασε την Αγγελική Ηλιάδη για να την βοηθήσει και δεν κρατήθηκε, παρά έκανε μια απρόσμενη για την τραγουδίστρια ερώτηση!

«Είσαι έγκυος;» ρώτησε πολύ φυσικά η Μαρία Παπαγεωργίου για να λάβει την επική αντίδραση από την Αγγελική Ηλιάδη με χαμόγελο, «ο Χριστός και η Παναγία»!

Ηερώτηση στην Αγγελική Ηλιάδη για το αν είναι έγκυος

«Με την Αγγελική έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά, λέμε τα μυστικά μας. Την ρωτάω και μου απαντάει σε όλα. Μου αρέσει που με εμπιστεύεται. Την αγαπάω πάρα πολύ! Δηλαδή εδώ μέσα είναι το άλλο μου μισό και εάν φύγει δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά σας το λέω», εξομολογήθηκε η Μαρία Παπαγεωργίου στην κάμερα της Φάρμας και συμπλήρωσε: «Θα κάνω τα πάντα για να μη φύγει ποτέ από το παιχνίδι και να είμαστε μαζί στο τέλος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share