Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη - Η περιπέτεια με την υγεία της

Δεν μπήκε καλά ο χρόνος...

4 Ιανουαρίου 2022 18:48
Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη - Η περιπέτεια με την υγεία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής γνωστοποίησε την περιπέτεια της υγείας της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι της, αποκαλύπτοντας ότι η μετάλλαξη Όμικρον της έκανε «ποδαρικό» για το νέο έτος. Ωστόσο η ίδια δεν έχει χάσει καθόλου την καλή της διάθεση!

«Ποδαρικό για το 2022 η μετάλλαξη #ομικρον #Covid!Τι άλλο πια;;;;#Keepsmiling», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποδαρικό για το 2022 η μετάλλαξη #ομικρον #Covid!Τι άλλο πια;;;;#Keepsmiling

Posted by Marina Patoulis on Tuesday, January 4, 2022

Τα «πήρε» στο κρανίο η Μαρίνα Πατούλη με τον πρώην σύζυγό της: «Κλείσε την κάμερα»

Συνέντευξη στο «Πρωινό» έδωσε η Μαρίνα Πατούλη. Όταν ενημερώθηκε για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πατούλης, έμεινε άφωνη, έβαλε τα γέλια και μάλιστα ζήτησε να κλείσει η κάμερα. Ωστόσο, η Μαρίνα Πατούλη δεν έχει ποτέ της κρύψει τις κοινωνικές ευαισθησίες, που τη διακατέχουν, κάτι που φυσικά επιβεβαιώθηκε και στις άγιες αυτές μέρες.

«Ο κύριος Πατούλης, καλεσμένος στην εκπομπή μας, ανέφερε ότι τον συμβουλεύεστε για κάθε σας κίνηση», ρώτησε αρχικά ο ρεπόρτερ.

«Αλήθεια; Μάλιστα», απάντησε η Μαρίνα Πατούλη κι έβαλε τα γέλια, ενώ στη συνέχεια είπε: «Να του ευχηθώ καλή χρονιά, να προχωρήσει καλά και να υλοποιήσει τους στόχους του, δεν έχω κάτι άλλο».

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα».

«Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Ο κύριος περιφερειάρχης ήρθε στην εκπομπή σας για να κάνει δηλώσεις για το τι θα κάνω εγώ στο μέλλον; Αλήθεια; Εγώ του εύχομαι καλή πολιτική πορεία με τις φιλοδοξίες και τη στρατηγική που ακολουθεί επιτυχημένα μέχρι σήμερα. Το τι θα κάνω εγώ θα το ανακοινώσω σύντομα», είπε επίσης η Μαρίνα Πατούλη.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share