Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

«Έτρεμα, μου φέρονταν σαν να έφταιγα εγώ»: Ξεσπά η Ειρήνη Στεριανού για τη «ροζ» φωτογραφία που διέρρευσε (Video)

«Ήταν δύο εβδομάδες, που δεν έκλεισα μάτι»

4 Ιανουαρίου 2022 13:06
«Έτρεμα, μου φέρονταν σαν να έφταιγα εγώ»: Ξεσπά η Ειρήνη Στεριανού για τη «ροζ» φωτογραφία που διέρρευσε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ειρήνη Στεριανού έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε για τη διαρροή φωτογραφιών με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο. Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο OPEN και αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές χωρίς την συγκατάθεσή της.

H Ειρήνη Στεργιανού για τη διαρροή φωτογραφιών

«Ήμουν στο κρεβάτι μου στο χωριό μου, γιατί ήταν Πάσχα και μου στέλνει κάποιος και μου λέει "τέτοια είσαι κι εσύ". Ανοίγω την φωτογραφία και δεν θυμόμουν καν. Λέω είμαι εγώ ή είναι photoshop; Μετά έτρεμα κι επικοινώνησα με ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει και με προέτρεψε στον κ. Λύτρα και με το που γύρισα Αθήνα, πήγαμε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξηγεί πως ακόμα και εκεί, οι άντρες της υπηρεσίας την αντιμετώπισαν σαν να έφταιγε η ίδια για τη διαρροή της φωτογραφίας. «Βέβαια κι εκεί ήταν πολύ δύσκολα, επειδή ήταν άντρες, με αντιμετώπισαν όχι με τόσο καλό και θετικό τρόπο, όπως θα ήθελα. Με κοιτούσαν λες κι έφταιγα εγώ. Είχα πάει με την απεσταλμένη του κύριου Λύτρα και μας μιλούσαν λες κι έφταιγα εγώ και τους ζάλιζα.

Ένιωσα πολύ άσχημα κι εκεί. Ήταν δύο εβδομάδες, που δεν έκλεισα μάτι. Μετά είπα και τι έγινε; Εγώ φταίω; Προσπάθησα να μπορέσω να ξαναπάρω πίσω αυτά που έχασα, εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας, που δεν έφταιγα καν εγώ».

Τέλος, μίλησε για τον περίγυρό της, αλλά και τους γονείς της. Αν και φοβόταν πολύ την αντίδρασή τους και δεν ήθελε να τους μιλήσει για αυτό, όταν τελικά το έμαθαν, στάθηκαν στο πλευρό της και την στήριξαν. «Δε μιλάω συχνά γι' αυτό το θέμα, με ρωτάνε συνέχεια.

Προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ λίγο. Ένιωθα απαίσια, γιατί φοβόμουν να μην το μάθουν οι δικοί μου. Δεν το είχα πει καν στους φίλους μου. Όταν το έμαθαν πιο αργά, όταν τους το είπα, με στήριξαν. Ελπίζω να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Έχασα πολλές δουλειές από αυτό, με αντιμετώπιζαν σαν να φταίω εγώ», είπε κλείνοντας η Ειρήνη Στεριανού.

Επίσης, όλα τα συναισθήματά της είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή "Μετά τα μεσάνυχτα" στον Alpha η Ειρήνη Στεριανού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share