Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με κορωνοϊό νοσεί η Ανθή Βούλγαρη! Ποια η κατάσταση της υγείας της (Video)

«Ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα»

4 Ιανουαρίου 2022 07:31
Με κορωνοϊό νοσεί η Ανθή Βούλγαρη! Ποια η κατάσταση της υγείας της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απούσα ήταν και σήμερα, Τρίτη 4 Ιανουαρίου, από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Ανθή Βούλγαρη η οποία αποκάλυψε ότι είναι κρούσμα κορωνοϊού καθώς, όπως είπε, «την περασμένη Πέμπτη ήρθα σε επαφή με δύο κρούσματα».

«Έκανα την Πέμπτη το μοριακό και τα rapid τεστ αλλά ήταν αρνητικά. Χθες (σ.σ. Δευτέρα) αισθανόμουν κάπως τον λαιμό μου. Στο 5ο 24ωρο μετά την επαφή με κρούσμα ανέβασα πυρετό. Έκανα μοριακό τεστ, έκανα δύο rapid τεστ που βγήκαν θετικά» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Περιγράφοντας τα συμπτώματα που βιώνει μετά την νόσησή της η Ανθή Βούλγαρη είπε «ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα. Τέτοιο πόνο είχα να περάσω από τότε που νόσησα με Η1Ν1. Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως να το περνούσα απλά».

«Είμαστε ζωντανά παραδείγματα πώς είναι κάποιος με δεύτερη δόση και κάποιος με τρίτη δόση» είπε η Ανθή Βούλγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο οποίος επίσης ήρθε σε επαφή με κρούσματα την περασμένη Πέμπτη αλλά δεν έχει νοσήσει.

«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους περνούν κορωνοϊό σε ένα δωμάτιο, μου πετάνε τα πράγματα από μακριά, μου αφήνουν το φαγητό έξω από το δωμάτιο» κατέληξε η Ανθή Βούλγαρη για όσα βιώνει από τη στιγμή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share