Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο Χρήστος Δάντης: «Ο αδερφός μου έμεινε στον τόπο στο σπίτι του»

Αποκάλυψη από τον τραγουδιστή

3 Ιανουαρίου 2022 20:22
Συγκλονίζει ο Χρήστος Δάντης: «Ο αδερφός μου έμεινε στον τόπο στο σπίτι του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον θάνατο του αδελφού του, Σάββα Αξιώτη, αναφέρθηκε ο Χρήστος Δάντης σε συνέντευξη του στο Love it.

«Ο αδερφός μου «έφυγε» το καλοκαίρι. Ήταν κάτι που λίγο πολύ το περίμενε η οικογένεια γιατί είχε θέματα ψυχολογικά. Τον ψάχναμε συνέχεια και δεν τον βρίσκαμε. Ήταν κλεισμένος στον εαυτό του και στο σπίτι του» ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

«Ήξερα πως δεν είχε συνειδητοποιήσει πως μεγάλωσε για να μην πίνει έξι καφέδες την ημέρα και να καπνίζει τέσσερα πακέτα. Ήταν αρκετά μεγαλύτερος 71 χρονών. Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτήν την κατάχρηση κι έμεινε ο φουκαράς στον τόπο στο σπίτι του από καρδιά» κατέληξε ο Χρήστος Δάντης.

Συγκλονίζει η Λίτσα Γιαγκούση για το διαζύγιο από τον Χρήστο Δάντη: «Πέρασα ζόρικα»

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Λίτσα Γιαγκούση. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της από τον Χρήστο Δάντη.

Είστε από τους τυχερούς που έχουν ζήσει καρμικό έρωτα;

Ναι, είμαι. Έχουμε ζήσει όλη μας τη ζωή μαζί, ουσιαστικά, με τον Μανώλη. Ήμασταν μαζί πριν γίνω τραγουδίστρια, να φανταστείς. Κάποια στιγμή χωρίσαμε και μετά από χρόνια ξανά βρεθήκαμε. Δεν είχε κάνει τον κύκλο της αυτή η σχέση και έπρεπε να τον κάνει. Τώρα είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι.

Έχετε ζήσει όμως κι ένα δύσκολο διαζύγιο με τον Χρήστο Δάντη, με τον οποίο σήμερα έχετε μια όμορφη, ανθρώπινη σχέση…

Νομίζω ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. Θα ήταν άσχημο και δεν θα μπορούσα να το κατανοήσω, αν ήταν αλλιώς. Δυο άνθρωποι που κάποτε αγαπήθηκαν, δεν γίνεται ξαφνικά να είναι άγνωστοι. Δεν ακυρώνω αυτά που έζησα με τον Χρήστο. Υπήρξε, βέβαια, ένα διάστημα που δεν μιλούσαμε, αλλά μόλις καταλάγιασε όλο αυτό κι από τις δύο πλευρές, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το διαζύγιο ναι, ήταν δύσκολο και ήρθε μετά από μόλις επτά μήνες γάμου. Πέρασα ζόρικα, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share