Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Πασχάλης: Μία φαν μου ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου, ανέβηκε η σύζυγός μου στην σκηνή και την πέταξε κάτω

Αποκάλυψη από τον τραγουδιστή

3 Ιανουαρίου 2022 18:10
Πασχάλης: Μία φαν μου ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου, ανέβηκε η σύζυγός μου στην σκηνή και την πέταξε κάτω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περιστατικά από το παρελθόν θυμήθηκε ο Πασχάλης τόσο για την καριέρα του όσο και για την προσωπική του ζωή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε αρχικά στην συμμετοχή του στη Eurovision το 1977.

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά στη Eurovision, αλλά το αποτέλεσμα μας αδίκησε. Μόλις ανεβήκαμε στη σκηνή, ο ήχος κατέβηκε στο 60%. Όταν μας έστησαν στη σκηνή, έβαλαν τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς πιο μακριά από το συμφωνημένο και ο σχολιαστής είπε “ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και οι άλλοι”. Το μεγάλο έπαθλο από τη Eurovision είναι ότι όλοι ακόμα και σήμερα θυμούνται το “Μάθημα Σολφέζ”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τη μεγάλη του επιτυχία «Σχολείο» και την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή, ο τραγουδιστής είπε: «Όταν το έγραψα, έτρεξα στη γειτονιά μου και συνάντησα τη φίλη μου την Αλίκη. Της το τραγούδησα και ενθουσιάστηκε, μου είπε να το κάνω δίσκο. Εγώ τότε δεν είχα καμία σχέση με τους δίσκους, ήμουν ένας μπογιατζής που έβαφε αυτοκίνητα. Ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψα και η πρώτη ακροάτρια ήταν η Αλίκη»

«Η Αλίκη είναι ο άνθρωπος που με προσέχει, όχι γιατί είμαι ατίθασος, αλλά γιατί ως καλλιτέχνης είμαι ανασφαλής. Η Αλίκη είναι η σύντροφός μου κι εκείνη που με προσέχει, είτε σας αρέσει είτε όχι».

Μάλιστα αποκάλυψε μια «αμήχανη στιγμή» που είχε με θαυμάστρια του και χρειάστηκε να «αναλάβει» η γυναίκα του. «Ντράπηκα να υπογράψω στο στήθος της θαυμάστριας που μου το ζήτησε, αλλά προθυμοποιήθηκε ο κιθαρίστας. Σε μία συναυλία μου θαυμάστρια μου ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου, ανέβηκε η Αλίκη (η σύζυγός του) στην σκηνή και την πέταξε κάτω». 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share