Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τζεφ Μπέζος: "Έριξε" το Twitter με το κολλητό πουκάμισο και το γυαλί-καρδούλα, δίπλα στην "καυτή" Σάντσεζ! (photos)

Προκάλεσε αίσθηση η εμφάνιση με την οποία υποδέχθηκε το 2022

3 Ιανουαρίου 2022 14:31
Τζεφ Μπέζος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάνω σε ένα υπερπολυτελές γιοτ που έπλεε στην Καραϊβική υποδέχτηκε το νέο έτος ο Τζεφ Μπέζος, συντροφιά με την αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ, έναν πρώην της, και την δική του σημερινή σύντροφο.

Έτσι θα είναι η ζωή στο διάστημα σύμφωνα με τον Τζεφ Μπέζος

Ο ιδρυτής της Amazon μοιράστηκε το περασμένο Σάββατο αρκετές φωτογραφίες από το ξέφρενο πάρτι που έγινε ανοιχτά του νησιού Άγιος Βαρθολομαίος, και στο οποίο παρευρέθησαν ο Τόνι Γκονζάλες (πρώην αρραβωνιαστικός της Σάντσεζ) και η σύζυγός του, Οκτόμπερ.

Ο Γκονζάλες, πρώην σταρ του NFL που έβγαινε με τη σημερινή αγαπημένη του Μπέζος μέχρι το 2005, κατέφθασε στο εντυπωσιακό γιοτ (η τιμή ενοικίασης του οποίου αγγίζει τα 38.000 δολάρια την εβδομάδα) μαζί με τον Νίκο, τον ενήλικο γιο που είχαν αποκτήσει μαζί με τη Σάντσεζ το 2001.

Παρών στο σκάφος ήταν ακόμη ο μικρότερος αδελφός του Μπέζος, Μαρκ, και άλλα άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού.

τζεφ-μπεζοσ

Στη διάρκεια των εορτασμών, ο Μπέζος φορούσε στενό σύνολο πουκάμισο και παντελόνι που παρέπεμπε στο disco «θέμα» του πάρτι.

Το disco look αναδείκνυε τα «ποντίκια» που έχει χτίσει ο δισεκατομμυριούχος τους τελευταίους μήνες, στο πλαίσιο της «μεταμόρφωσης» της εμφάνισής του.

Η Σάντσεζ φορούσε ένα δαχτυλίδι στο χέρι της, ωστόσο το ζευγάρι δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί.

Στη λεζάντα της ανάρτησης με τις φωτογραφίες του στο Instagram, ο Μπέζος ανέφερε ότι απόλαυσε ένα «τρελό disco πάρτι» με την οικογένειά του και είπε στους followers του ότι η Πρωτοχρονιά είναι μια περίοδος ιδανική για να εστιάσει κανείς στην προσωπική του ανάπτυξη.

τζεφ-μπεζοσ

«Περάσαμε υπέροχα εχθές το βράδυ στο τρελό disco πάρτυ με την οικογένειά μας, αλλά η Πρωτοχρονιά είναι επίσης μια πολύ καλή εποχή για να σκεφτεί κανείς και να εστιάσει στην προσωπική του ανάπτυξη, ανανέωση, αναγέννηση, ώστε να δίνει τη δέουσα προσοχή σε κάθε στιγμή της ζωής του, είτε καλή είτε κακή. Σε όλες τις στιγμές. Γιορτάστε και εξελιχθείτε», έγραψε στη λεζάντα ο δισεκατομμυριούχος.

Η σύντροφός του σχολίασε την παραπάνω ανάρτηση γράφοντας «Σε αγαπάω μωρό μου. Για κάθε λόγο και χωρίς λόγο».

To look του Μπέζος πάντως, που είναι διαμετρικά αντίθετο με τον παλαιότερο geeky εαυτό του, δεν πέρασε απαρατήρητο στα social media, με πολλούς χρήστες να επιδίδονται σε τρελή καζούρα, λέγοντας ότι η εμφάνισή του «φωνάζει» κρίση μέσης ηλικίας και συγκρίνοντας τον με τον... Pitbull!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share