Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Παύλος Χαϊκάλης «πυροβόλησε» τη Φάιη Σκορδά μέσω... Κατερίνας Καινούργιου (Video)

«Θίγεσαι; Γιατί βγάζεις...»

3 Ιανουαρίου 2022 12:14
Ο Παύλος Χαϊκάλης «πυροβόλησε» τη Φάιη Σκορδά μέσω... Κατερίνας Καινούργιου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος «πυροβόλησε» τη Φάιη Σκοδά μέσω της Κατερίνας Καινούργιου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το #mettoo τις καταγγελίες που δέχτηκε ο ίδιος, αλλά και την κόντρα του με το Πρωινό του ANT1.

«Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή», είπε ξεσπώντας ο Παύλος Χαϊκάλης.

Όσο για τον έντονο διάλογο που είχε πρόσφατα στο Πρωινό του ANT1 με τη Φαίη Σκορδά, ο ηθοποιός ανέφερε: «Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα. Στην συνέχεια απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θίγεσαι; Γιατί βγάζεις μια κατηγορία που δεν υπάρχει; Γιατί εγώ πέρυσι είχα βγει στην εκπομπή σου και να εξηγήσω και μου βγάλατε άλλους από δίπλα και μου επιτεθήκατε».

Έξαλλος ο Παύλος Χαϊκάλης: «Γιατί με διασύρετε; Κατηγορούμαι για κάτι;»

Έξαλλος ήταν για ακόμη μια φορά ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχετικά με τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το κοινό γύρισε την πλάτη στον ηθοποιό κι εκείνος έπαιζε σε άδειο θέατρο.

Ο γνωστός ηθοποιός, που προηγουμένως είχε... ξεμαλλιαστεί στο «Πρωινό», μίλησε για στοχευμένη επίθεση στο πρόσωπό του και ξεκαθάρισε πως τα πλάνα που προβλήθηκαν ήταν από τη γενική πρόβα και όχι την παράσταση.

Το νέο «ξέσπασμα» του Παύλου Χαϊκάλη

«Μου έγινε πρόταση να πάω για δουλειά, έτυχε να είναι στην Κύπρο. Το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου, με δήθεν πηχυαίους τίτλους «η επιστροφή του Χαϊκάλη στο θέατρο», λες και είχα εγκαταλείψει το θέατρο. Θα το εγκαταλείψω μετά, μη βιάζεστε!», ξέσπασε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε πως οι δημοσιογράφοι έχουν αποκτήσει εμμονή με το πρόσωπό του για το τι κάνει κι αν συνεχίζει να δουλεύει στο θέατρο: «Νομικά εγώ σαν πολίτης πως κατοχυρώνομαι από το να διασύρομαι κάθε μέρα από τα κανάλια;», είπε.

«Κατηγορούμαι για κάτι; Γιατί διασύρομαι; Γιατί πρέπει να είμαι στο επίκεντρο επειδή πήγα να δουλέψω στην Κύπρο; Εγώ πήγα μόνος μου στο Σωματείο να γραφτώ για να με δικάσουν οι συνάδελφοι και να τους παρουσιάσω τα γεγονότα. Οι συνάδελφοι του Πειθαρχικού ένα χρόνο καθυστερούν γιατί οι άνθρωποι δουλεύουν και δεν ασχολούνται με την υπόθεση όπως θα έπρεπε να ασχοληθούν, όχι ηθελημένα όμως. Περιμένω ένα χρόνο τώρα για την απόφαση και να δούμε τα γεγονότα. Αντί να δούμε την εξέλιξη των γεγονότων χτυπάνε τον Χαϊκάλη!».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπόθεση περιπλέκεται διότι στην υπόθεση μπλέχτηκαν και οι συνάδελφοι του στην παράσταση. Επιπλέον, είπε πως όσα ειπώθηκαν ήταν ψέματα ότι οι ηθοποιοί έπαιζαν σε άδειο θέατρο και ότι οι εκπομπές έδειξαν πλάνα από τη γενική δοκιμή. «Γι’ αυτό έγινα έξαλλος χθες», είπε.

«Υπήρχε θέμα, ‘γιατί να δουλέψει ο Χαϊκάλης’ και ‘γιατί του δώσανε δουλειά’. Αυτό είναι ανθρωποφαγία. Εάν αποδειχθεί ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις κατηγορίες, τι μέλλει γενέσθαι;».

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε πως σκέφτεται να αποσυρθεί από το θέατρο μετά το τέλος της παράστασης. Ο ίδιος δέχτηκε πρόταση για να δουλέψει το καλοκαίρι, όμως είναι δική του επιλογή να απέχει.

«Παίζουμε με τη ψυχή μας. Δεν μπορώ εγώ να πηγαίνω σε μία δουλειά και να με ρωτάνε όλα αυτά τα ανάροστα. Ποιος επιχειρηματίας μπορεί αυτή τη στιγμή να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο όταν τα κανάλια και τα social media τον κατηγορούν; Είναι σαν να του λένε φύγε!».

«Έχω μεγάλη πίκρα και περιμένω τους χρόνους, γιατί έχω μάθει να υπομένω. Ο χρόνος θα δείξει», κατέληξε ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share