Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε την πρώτη "τρέλα" του 2022 - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Instagram

2 Ιανουαρίου 2022 21:22
Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε την πρώτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δανάη Μπάρκα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μιας και η ίδια δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει την πρώτη "τρέλα" για το 2022.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια βρέθηκε εχθές το βράδυ στο λαμπερό show του J2US όπου ήταν ο μεγάλος τελικός. Ωστόσο, η ίδια δεν είχε ύπνο με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι την Θεσσαλονίκη με μια φίλη της.

Δύσκολες στιγμές για την Δανάη Μπάρκα

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

«1o post του 2022 Που;; Θεσσαλονίκη!! Πότε;; ΤΩΡΑ!! Πώς;; ΕΤΣΙ —-> Χθές το βράδυ ήμασταν στην Αθήνα με την @annabadou και της λέω : Ρε Αννούλα,βαριέμαι! Δε νυστάζουμε! Πάμε Θεσσαλονίκη για μια μέρα έτσι για την τρέλα να μπει η χρόνια με ταξιδιάρικη διάθεση;;

Απαντάει : Τι λές μωρέ; Οκ,πάμε! Μπήκαμε στο αμάξι και ηρθαμε! Πήραμε την ΜΑΓΙΚΗ ενέργεια της πόλης, Πίνουμε καφέ μπροστά στην θάλασσα με αγαπημένους μας ανθρώπους και βλέπουμε ορίζοντα, ήλιο και νερό! Τι άλλο να ζητήσω;;

ΤΙΠΟΤΑ. Αυτά θα έχουμε να θυμόμαστε!! Να είμαστε καλά,να κάνουμε τρελές με τους ανθρώπους που αγαπάμε!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΛΟΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΛΕΣ! Φως, τρέλα, έρωτας, υγεία, τύχη, χαρά, γέλια,ανεμελιά, αγνότητα, ευαισθησία, αγκαλιές! Υ.Γ : Θεσσαλονίκη ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!».

Δύσκολα ξεκίνησε ο νέος χρόνος για την Δανάη Μπάρκα - Μαθεύτηκε νωρίς σήμερα το πρωί

Δύσκολα φαίνεται πως ξεκίνησε ο χρόνος για την Δανάη Μπάρκα όσον αφορά την τηλεθέαση της εκπομπής της στο MEGA, με τίτλο Πάμε Δανάη. Μπορεί να είναι η δεύτερη χρονιά της σε ρόλο παρουσιάστριας, ωστόσο, απέδειξε με τα υψηλά ποσοστά πως το έχει και πολύ μάλιστα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τερματίσει πρώτη στην πρωινή ζώνη.

Ωστόσο, χθες 31/12 η τελευταία εκπομπή για το 2021 δεν πήγε έτσι όπως θα περίμενε κανείς. Το Πάμε Δανάη έφτασε τρίτο σε τηλεθέαση, σημειώνοντας μονοψήφια. Βέβαια, ούτε και οι υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές τα πήγαν πολύ καλά, αφού το περισσότερο που έφτασαν ήταν το 11,6%.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share