Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν ήθελα να βλέπω τη μέρα, ήθελα μόνο σκοτάδι γύρω μου τίποτα άλλο»

Δείτε όσα αποκάλυψε

2 Ιανουαρίου 2022 14:12
Σοκάρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν ήθελα να βλέπω τη μέρα, ήθελα μόνο σκοτάδι γύρω μου τίποτα άλλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» μια ημέρα μετά την Πρωτοχρονιά. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει βρει ημερομηνία γάμου.

«Η αλήθεια είναι ότι αρρώστησα για πρώτη φορά στη ζωή μου σοβαρά και κατέληξα να πάω στο νοσοκομείο. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ να πιστέψω ότι όντως μου συνέβη αυτό το πράγμα. Άνθρωπος είμαι και εγώ όπως όλοι μας. Δεν το περίμενα πραγματικά γιατί δεν αρρωσταίνω, δεν ανεβάζω πυρετό, οπότε έχω ένα καλό ανοσοποιητικό. Αλλά αν κουράζεις τον εαυτό σου, πέφτουν οι άμυνες και καταπονείς τον οργανισμό σου, τότε είναι λογικό να σου συμβεί κάτι τέτοιο.

Μπήκε ένα μικρόβιο και έκατσε στο νεφρό και εκεί ξεκίνησε όλο το κακό. Το καλό είναι ότι το προλάβαμε. Ο γιατρός μου ήταν εκπληκτικός, ήταν πάντα δίπλα μου. Τις μέρες που πέρασα στο νοσοκομείο είχα ζητήσει να μην μου ανοίγουν τα παράθυρα, δεν ήθελα να βλέπω έξω τι μέρα είναι τι ώρα είναι. Είχα χάσει τελείως την αίσθηση του χρόνου. Δεν ήθελα να βλέπω καθόλου την μέρα έξω, ήθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι γύρω μου και τίποτα άλλο» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δες όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share