Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δε φαντάζεστε με ποιον γνωστό σεφ είχε σχέση!

Πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους

1 Ιανουαρίου 2022 17:48
Μπάγια Αντωνοπούλου: Δε φαντάζεστε με ποιον γνωστό σεφ είχε σχέση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μπάγια Αντωνοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 όπου και μεγάλωσε ενώ η καταγωγή της είναι από την Ερμιόνη Αργολίδας. Γονείς της είναι ο γλύπτης και ενδυματολόγος Ρενέ Αντωνόπουλος και η σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου, ενώ νονοί της είναι οι ηθοποιοί Βασίλης Μαυρομάτης και Λίλα Καφαντάρη.

Ο έρωτας και ο χωρισμός

Η δημοσιογράφος του Mega, Μπάγια Αντωνοπούλου και ο σύντροφός της σεφ, Άκης Δρούγκας, αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα με πληροφορίες του Secret των Παραπολιτικών.

Μπάγια Δρούγκας

Οι δυο τους, έπειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης και κοινή συγκατοίκηση, αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού αναφέρουν ότι τα προβλήματα φάνηκαν ξεκάθαρα την περίοδο της καραντίνας. «Ο σύντροφός μου με στηρίζει όποια απόφαση και να πάρω, μου έχει εμπιστοσύνη για τη μετέπειτα πορεία μου. Μου είπε πως, για να πάρω αυτή την απόφαση, αυτό είναι το σωστό και πως θα είναι δίπλα μου σε κάθε μου επιλογή. Είμαι ευτυχισμένη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει απόλυτα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τον σύντροφό της στο παρελθόν.

Ωστόσο τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν και να παραμείνουν «έναν πρώην ζευγάρι με καλές σχέσεις».

Μπάγια Αντωνοπούλου γνωστό σεφ σχέση

«Έχω καταγωγή από την...»: Αποκάλυψη της Μπάγιας Αντωνοπούλου - Δε φαντάζεστε τη χώρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η δημοσιογράφος αποκάλυψε κάτι για την καταγωγή της, το οποίο είναι άγνωστο στους περισσότερους.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Youweeky.gr αποκάλυψε πως έχει καταβολές από την Αίγυπτο.

Έχεις κάποιο φυλαχτό;

Ναι, επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό και με έχουν βαφτίσει Παρασκευή −το Μπάγια είναι αιγυπτιακό και έχω καταβολές από Αίγυπτο−, κρατάω μια εικονίτσα της Αγίας Παρασκευής να με προστατεύει. Συγκλονίζει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: "Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου"!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share