Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μίλτος Πασχαλίδης – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Ο γνωστός τραγουδιστής δε γλίτωσε από τα "δίχτυα" του ιού

1 Ιανουαρίου 2022 15:43
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μίλτος Πασχαλίδης – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ακόμη επώνυμος του χώρου του τραγουδιού έπεσε πλέον «θύμα» του κορωνοϊού.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης γνωστοποίησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram πως νοσεί.

O αγαπημένος ερμηνευτής υποδέχτηκε τη νέα χρονιά μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, που δεν είναι άλλα από τις δυο κόρες του, Ευγενία και Χριστίνα.

Κορωνοϊός - "Σκεπάζει" την Ελλάδα η Όμικρον: Η μετάλλαξη σχετίζονταν με το 62,1% των κρουσμάτων στις 30 Δεκεμβρίου

μιλτοσ-πασχαλιδησ

«Η Ευγενία στην Αθήνα και η Χριστίνα στο διπλανό δωμάτιο στη Λευκωσία. Αγκαλιά δεν μπορώ να τις πάρω για την προσεχή εβδομάδα γιατί είμαι θετικός χωρίς συμπτώματα.
Να προσέχετε και να αγκαλιάζετε τους αγαπημένους σας όσο μπορείτε. Καλή χρονιά, υγεία και καλή αντάμωση», έγραψε ο ίδιος.

«Αισθάνομαι όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες: σαν λιοντάρι στο κλουβί. Ευτυχώς η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα σε εμάς τους καλλιτέχνες, κόντρα στην πανδημία και τα περιοριστικά υγειονομικά πρωτόκολλα, να λέμε τα τραγούδια μας», σχολίασε χαρακτηρίζοντας μουσικό σπίτι του τον «Σταυρό του Νότου» μιλώντας τον περασμένο Φλεβάρη για τις αλλαγές που έχει επιφέρει στη δουλειά του η πανδημία.

μιλτοσ-πασχαλιδησ

«Τα τελευταία δέκα-δώδεκα χρόνια τραγουδάω εκεί κάθε χειμώνα. Φέτος, επειδή τα μαγαζιά είναι κλειστά, δεν παίξαμε, αλλά δώσαμε τη δυνατότητα να έρθουμε κοντά με τους φίλους που μας το ζητάνε με μια διαδικτυακή παράσταση - και η αλήθεια είναι ότι είχαμε μεγάλη λαχτάρα», είχε πει σχετικά με το τελευταίο του μουσικό event.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share