Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σάλος με τη Μαρίνα Πατούλη: Το «καυτό» φόρεμα με το άνοιγμα στο μπούστο

Προκάλεσε «θύελλα» σχολίων

1 Ιανουαρίου 2022 14:42
Σάλος με τη Μαρίνα Πατούλη: Το «καυτό» φόρεμα με το άνοιγμα στο μπούστο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη για ακόμη μια φορά αποθεώθηκε από το Instagram σε μια νέα φωτογραφία της. Η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε να φορέσει ένα στενό maxi φόρεμα το οποίο ήταν γεμάτο παγιέτες και είχε άνοιγμα στο μπούστο. Στην φωτογραφία μάλιστα που δημοσίευσε στο προφίλ της έγινε χαμός.

Τα «πήρε» στο κρανίο η Μαρίνα Πατούλη με τον πρώην σύζυγό της: «Κλείσε την κάμερα»

Συνέντευξη στο «Πρωινό» έδωσε η Μαρίνα Πατούλη. Όταν ενημερώθηκε για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πατούλης, έμεινε άφωνη, έβαλε τα γέλια και μάλιστα ζήτησε να κλείσει η κάμερα. Ωστόσο, η Μαρίνα Πατούλη δεν έχει ποτέ της κρύψει τις κοινωνικές ευαισθησίες, που τη διακατέχουν, κάτι που φυσικά επιβεβαιώθηκε και στις άγιες αυτές μέρες.

«Ο κύριος Πατούλης, καλεσμένος στην εκπομπή μας, ανέφερε ότι τον συμβουλεύεστε για κάθε σας κίνηση», ρώτησε αρχικά ο ρεπόρτερ.

«Αλήθεια; Μάλιστα», απάντησε η Μαρίνα Πατούλη κι έβαλε τα γέλια, ενώ στη συνέχεια είπε: «Να του ευχηθώ καλή χρονιά, να προχωρήσει καλά και να υλοποιήσει τους στόχους του, δεν έχω κάτι άλλο».

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα».

«Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Ο κύριος περιφερειάρχης ήρθε στην εκπομπή σας για να κάνει δηλώσεις για το τι θα κάνω εγώ στο μέλλον; Αλήθεια; Εγώ του εύχομαι καλή πολιτική πορεία με τις φιλοδοξίες και τη στρατηγική που ακολουθεί επιτυχημένα μέχρι σήμερα. Το τι θα κάνω εγώ θα το ανακοινώσω σύντομα», είπε επίσης η Μαρίνα Πατούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share